2777
2789
عنوان

تنگی عروق با گرفتگی عروق قلب یکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4843 بازدید | 41 پست
وای خدا رحمتشون کنه خدا صبر بهتون بده شریک غم تون هستیم

ممنون زنده باشین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه به خاطر مشکل قلبشون فوت کردن ؟

آره عزیزم بخاطر عوارض عمل قلب

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خدا رحمت کنه مادر عزیزت رو  ببخشید عمل کرد بعد از عمل فوت شد  مامان من هم مثل مادر شما م ...

عزیزدلم حال الانتو با پوست و خونم میفهمم 

مامانم عمل باز داشت عملشم خیلی خوب بود حتی بخیه ها و جای زخمشم خوب شد منتهی بخاطر عمل باز ریه تحت فشار قرار میگیره عفونت میکنه مامانم ۲۲ روز بیمارستان بود آنتی بیوتیک قوی زدن کلیه از کار افتاد و بقیه ماجرا 

قربونت برم بد به دلت راه نده خیلیا عمل میکنن زودم خوب میشن من مامانم دیابتم داشت زیادم نمیتونست راه بره بخاطر زانو درد خلاصه دیگه قسمت نبود 

مگه مامانت چند سالشه؟

عزیزدلم حال الانتو با پوست و خونم میفهمم  مامانم عمل باز داشت عملشم خیلی خوب بود حتی بخیه ها و ...

قربونت گلم چه قدر با محبتی

انشالله مامانت بهشت جاش باشه

مامانم ۶۸ سالشه هر شب با غصه و استرس می خوابم ...عمل نکنه یه جور عمل کنه هم باز می ترسیم از عوارضش..

قربونت گلم چه قدر با محبتی انشالله مامانت بهشت جاش باشه مامانم ۶۸ سالشه هر شب با غصه و استرس می خو ...

عزیزدلم ۶۸ سال سنی نیس که خوب میشه خدا بخواد... فقط یه کاری کن حتما نظر چندین دکترو بپرسین... نیاز نیس مامانتم ببری جایی سی دی آنژیو رو بردارین نشون چند تا دکتر آنژیوپلاستی بدین بعدم حتما نظر چند تا جراح رو بپرسین 

آره واقعا عمل نکردن خودش یه مشکله عمل کردنم باز مشکلات خودش داره ولی خب شرایط بد باشه عقل حکم می‌کنه عمل کنه چاره ای نیس