2777
2789
عنوان

ب نظر تون بچه های طلاقم میتونن ازدواج کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 81 پست
بچه های طلاق بیشتر از پدر و مادر ضربه میبینن ولی بهش بگو امیدتو از دست نده نا امیدی هست ک ادمو از ب ...

داره گریه ام میگیره خدایی خیلی بده  خیلی دوستش ام میفهمم چشه

بچه های من دوتاشونم دخترن خاک بر سر من ک تو اون زندگی بچه اوردم ینی ایندشون چی میشه تو مدرسه جامعه ...

🥀

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی نمیدونید نظر میدین

چون دقیقا واسه خودم پیش اومده  معیارم واسه ازدواج همین بود فک میکردم حالا ک مادر پدرش جدا شدن تو بچگیش این خیلی قدر زن و زتدگی رو میدونه  اما از اطرافیان فهمیدم  همون روش پدر مادرشو داره پیاده میکنه ماهم ی ساله جدا شدیم

دیگه خیلی باید احمق باشن چون دیدن یه زندگی چجوری از هم پاچیده بعد بیان همون کارارو تکرار کنن 

بخدا منم  همینجور فک میکردم اصا واسه همین شوهرمو انتخاب کردم فک کردم حالا ک اون اتفاق واسش افتاده قدر زن و زندگی رو میدونه  ولی دقیقا  همونکار های پدرشو با من کرد و ماهم ی ساله جدا شدیم .... خیلیا همین فکرو میکنن  ینی عاقلانش همینه ولی ب پای عمل ک برسه اون چیزایی رو ک ب چشم دیدن  و یادگرفتن و انجام  میدن ... نمیخوان  اونجوری باشن ولی  غیر از اونم نمیتونن باشن 

بخدا منم  همینجور فک میکردم اصا واسه همین شوهرمو انتخاب کردم فک کردم حالا ک اون اتفاق واسش افتا ...

چقدر بد، من اینجوری فک میکردم که دیگه درس عبرت شده زندگی پدر و مادرشون، یه سری رفتارا و اخلاقا ام ارثیه انگار 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖
چون دقیقا واسه خودم پیش اومده  معیارم واسه ازدواج همین بود فک میکردم حالا ک مادر پدرش جدا شدن ت ...

من خودم بچه طلاقم چون طرف شما بد بوده ربطی ب طلاق نداره

کاربری مال دونفره کاراگاه بازی درنیارید ممنون
من خودم بچه طلاقم چون طرف شما بد بوده ربطی ب طلاق نداره

هر پدر معتادی هم قرار نیس بچش معتاد باشه . همیشه استثنا هست .. اما معمولا البته تو مردها بیشتره  که ناخودآگاه از رفتار پدر الگو میگیرن  این دیگه ثابت شدس اما تو دخترا ن اینجور نیس