2777
2789
عنوان

تنگی عروق با گرفتگی عروق قلب یکیه؟

4843 بازدید | 41 پست

کی میدونه؟؟

مامانمو امروز بردیم اکو گفتن تنگی عروق داره باید آنژیو بشه میخوام بدونم الان تنگی عروق از گرفتگی عروق بهتره یا نه؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

لایکک

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری با اکو دکترش فهمید تنگی عروق داره؟؟

یعنی نمیشه؟؟؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
اکو فقط دریچه آئورت و میترال رو نشون میده

مطمئنین نمیشه؟؟؟

گیج شدم یعنی از اکو نمیشه فهمید؟؟؟

اول نوار قلب گرفتن بعد اکو

گفتن نارسایی قلب دارن و تنگی عروق

گرفتگی عروق ایشون کامل نبوده که اگه میبود سکته میکردن در حد تجمع چربی LDL عروق قلبی دور دیواره رگها ...

آخه هفته پیش یهو دچار افت فشار بدی شدن یه جورایی علائم سکته رو داشت ولی اصلا نمی‌گفت قفسه سینم درد میکنه فقط و فقط عرق سرد کردن و یه جورایی بی هوش شدن

نوار قلب فقط نشون میده قلبت درگیره اینکه کجاش مشکل داره رو نشون نمیده

خب اکو چی؟؟ بالا سرش بودم کلی چیزو تو اکو بررسی میکرد با خط چند تا نقطه رو بهم وصل میکرد

نه گلم نمیشه باید تست ورزش بده که تازه بگه قلبت مشکل داره بعدش سی تی آنژیو بده که رگا رو نشون میده&n ...

الان این پیامتون خوندم من اطلاعاتم پایینه پس یعنی الانم مطمئن نیستن تنگی عروق داره بخاطر اتفاقی که براشون افتاده احتمالا حدس میزنن اینجوریه