بینید کاری ندارم ی پست گذاشتم نمیدونمم چ مشکلی داشت تعطیل شد!! اونم در مورد خیانت زن بود همین کاری ب اون ندارم ولی دوستم مهم تره تا این موضوع چون مادرش خیانت کرده بچه طلاقه خیلی هاتون گفتید روی بچه ام تاثیر میزاره آینده ش خواستم ازتون کمک بخوام بدونم ممکنه تاوان اشتباه مادرش دختره بیچاره ش پس بده؟
ببین آخه دوست منم بچه طلاقه خیلی میترسه مادرش چون ب باباش خیانت کرده باباش میاد عوضش از این بیچاره در میادهی میزنه تو سرش میگه تو ام لنگه ننتی من واقعا ناراحت میشم خب وقتی میاد بهش اینو میگه خوب معلومه طرف ک میاد خواستگاری کلی حرف در میاره براش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون مادرش بد بوده وخیانت کرده ممکنه فکر کنن دختراشم مثل خودشن ولی طلاق معمولی اصلا بد نیست
متاسفانه دیدگاه جامعه ما همینه 🖤
همیشه میگن مادرو ببین دخترو بگیر ، موقع ازدواج هم خیلی به فرهنگ و خانواده اهمیت میدن، برای همین ممکنه خیلی نسبت به این موضوع حساس بشن و در آینده هر چیزی رو به این موضوع ربط بدن
نه نمیشه.الان تمامبچه های طلاق موندن مجرد در حسرت ازدواج.هر چی میگم نیام تو این سایت حرفای فایی نشن ...
دوست عزیز چرا عصبی میشی آخه تو ی درصد جای دوست من نیستی ک خودش هزار دفعه میگه من امیدی ندارم وقتی بابام میاد میزنه تو سرمم از چیزی ک هستم من فقط میخوام نظر شما رو بدونم اینکه واقعا بقیه ام مثل خانواده ش فکر میکنن؟
بنظرم مردم الان دیدگاهشونو باید عوض کنن چون پدر و مادرش از هم طلاق گرفتن اصلا چیزی نیست که به بچه مربوط باشه و ایندش بخاطرش خراب بشه
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
الان تا حدودی ازدواح اومده پایین اونم بخاطر خودشون و خیلی مسائل مختلفه دیگه اون دوره نیست بگردن سنتی ...
چ ربطی داشت.خودت متوجه شدی چی گفتی.منظورم من چیه دقیقا.تو روخدا اول درست بخونیدبعد یه چیز بی ربط تایپ کنید
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷