2777
2789
عنوان

همسایمون بهم گفت مردشورت که دختر داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 92 پست

عزیزم پیرزن احتمالا سر وصدای بچه هات عصبی ش کرده یه چیزی گفته بی خیال اهمیت نده به حرفاش...فقط اگه زیاد جیغ و داد میزنن یه کم مراعات کن. دیروز غرق خواب و آرامش بودم پسر دیوانه ی همسایه مون بلندگو دست داد بیداد میکرد عصبانی شدم رفتم باهاش دعوا کردم

اتفاقا یه زن تنهاست فقط سگ داره، احتمالا بچه ها خودشم پسرن که نیستن و همیشه تنهان. پیرزنا پسرشونم نا ...

تو ک اینهمه تهاجم اطرافت هس اینجور ضعیف خودتو گرفتی فکر اون سه تا زبون بسته نیسی 

تو‌ک اینجوری بودی میرفتی تعیین جنسیت میکردی 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اصلا نباید سکوت میکردییییییی     باید مشستیش و پهنش میکردی همون جلو در  به چه ح ...

مثلا جواب چی بدم؟ مامانت چی جوابشونو میداد؟ مادرشوهرم اصلا باهام قهر کرده که دختر اوردم.

تو ک اینهمه تهاجم اطرافت هس اینجور ضعیف خودتو گرفتی فکر اون سه تا زبون بسته نیسی  تو‌ک اینج ...

خودم برام مهم نبود و اتفاقا دختر دوست داشتم. این حرفا که زیاد شدن عصبیم کردن.

مثلا جواب چی بدم؟ مامانت چی جوابشونو میداد؟ مادرشوهرم اصلا باهام قهر کرده که دختر اوردم.

من میرم بیرون از تاپیکت عزیزم اما بهشون بگو‌تعیین جنسیت بچه دست پدرشه نه مادرش

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
وای اصلا نباید سکوت میکردییییییی     باید مشستیش و پهنش میکردی همون جلو در  به چه ح ...

افرین.پدر و مادر باید بچه را قبول داشته باشن.البته خانواده منم ازون ور بوم افتادن متاسفانه.پدرم شدیدا به من و خواهرم ارزش و احترام میذاشت و مارو دوست داشت و برادرامو زیاد اهمیت نمیداد.خب خیلی بده اینجوری.طفلیا ناراحت میشدن.حق داشتن دیگه.ولی خب بابام اخلاقش اینجوریه.الانم همش مبگه یکی از شما را با صدتا پسر عوض نمیکنم.حالا خانواده بابام به شدت پسر دوستن و عملا زن را به حساب نمیارن.ولی بابام مارو دانشگاه فرستاد.هردومون شاغلیم حتی گذاشت با اختیار خودمون ازدواج کنیم.برخلاف بقیه برادراش.تنها دخورای فامیل پدری که تو اجتماع هستن فقط من و خواهرم هستیم.

عزیزم پیرزن احتمالا سر وصدای بچه هات عصبی ش کرده یه چیزی گفته بی خیال اهمیت نده به حرفاش...فقط اگه ز ...

بخدا نوزادن و صداشونم تا پذیرایی نمیره و خیلی حواسم هست ارومشون کنم. اصلا سر و صدا دوییدن و این چیزا ندارن.

افرین.پدر و مادر باید بچه را قبول داشته باشن.البته خانواده منم ازون ور بوم افتادن متاسفانه.پدرم شدید ...

بابای منم اینطوری.....تو رو داداشام میگه ....هیچکی دخترام نمیشه

وا.چه بد.ولی بیکار نشین.اگه مادرشوهرت زبون ادم حالیش میشه با زبون بگو.مامان جونش فردا دخترام بزرگ میشن همدم من میشن.همه جا باهام میان.همدم مامان بزرگشون میشن.مادرشوهر من گه همش میگه ینی میشه اینا بیان پیش من بزرگ شدن.البته که من خوشم نمیاد ولی خب از رو محبتش میگه دیگه.خب با این حرفا دلشو نرم کن.بعدشم دخور خودشو تو دل جا میکنه.بذار دوبار بره بغل مادرشوهرت شیرین زبونیشو ببینه حله دیگه.مگه اینکه مادرشوهرت واقعا مغرضانه برخورد کنه.در اون صورت اصلا محل نده.خودت بچه هاتو بالا بگیر.بذار بفامن دارن اشتباه میکنن.

بخدا نوزادن و صداشونم تا پذیرایی نمیره و خیلی حواسم هست ارومشون کنم. اصلا سر و صدا دوییدن و این چیزا ...

پس مریضه پیرزن بدبخت ولش کن اهمیت نده یه چیزی گفته دفعه ی دیگه جوابشو بده اگه بخای به خاطر هر حرفی خودت ناراحت کنی که دو سال دیگه مریضی عصاب میگیری . با بچه هات بگو بخند وبرقص وشاد باش دنیا دوروزه😘

بابای منم اینطوری.....تو رو داداشام میگه ....هیچکی دخترام نمیشه

ولی من اصلا دوست ندارم بابام اینجوری لگه.دل داداشام میشکنه.تا بچه بودیم خب اونام بچه بودن باعث حسادت میشد.الان داداشم خودشم منو دوس داره ها چون واقعا دوسش دارم و محبت میکنم بهش ولی از بابام ناراحت میشه.منم دلم برا داداشم میسوزه.گناه داره.از من بزرگتره.بابام دوسش داره ها خیلی هم دوس داره ولی به ما دخترا ابراز میکنه به پسرا ابراز نمیکنه.

واقعا باهات قهر کرده؟؟؟😳 چه آدمایی پیدا میشن

شوهرت چی؟ اون دختراشو دوست داره؟ یا حرف بقیه براش مهمه؟ 

ببین مثلا عمه‌ی من یه بار وقتی من کوچیک بودم به مامانم گفته بوده تو جمع زنونه هم بودن یعنی یه عالمه آدم بودن جلو همه گفته تو ۱۰۰ تا بچه هم بیاری چه دختر چه پسر ،بازم هیچ بچه‌ای‌ واسه داداشم مثل سیما نمیشه😐(سیما دختر خودشه)

مامان منم خیلی ریلکس بهش گفته خداروشکر که من اصلا واسم مهم نیست کی بچمو دوست داره کی دوست نداره، خودم مهمم که بچمو از جونم بیشتر دوست دارم بقیه واسه من مهم نیستن 

بعدشم گفته داداشت اگه بچه تورو دوست داره غلط کرده اومده زن گرفته و بچه دار شده ، همون موقعم رفته بابامو صدا کرده جلو همه گفته تو سیمارو دوست داشتی غلط کردی بچه دار شدی بچه خواهرتو بزرگ میکردی دیگه

بابامم کلی با عمم دعوا کرده و من و مامانمو برداشته رفتیم 

بخاطر همین دیگه عمم جرئت نکرده آبرو خودشو ببره و حرفی بزنه بقیه هم هیچوقت جرئت نکردن حرفی بزنن از اونموقع

ولی خب دوساله پیش که پدرم فوت کرد بازم زبونشون واسه من و مامانم دراز شد که اینبار خودم جوابشونو دادم و گفتم برید سرتونو بکنید تو خشتک خودتون( با عرض معذرت) بعدم گفتم تا وقتی بابام زنده بود زبون نداشتین یه کلمه حرف بزنید الانم فک نکنید بابام نیست میتونید هرچی میخواید بگید چون من دختر همون پدرم ، جوری بی آبروتون میکنم که به غلط کردن بیوفتید 

چون واسه فروش خونه مادربزرگم به من احتیاج دارن و بابامم همه چیزشو واسه من و مامانم گذاشته دهنشونو بستن احمقا 

با اینجور آدما باید مثل خودشون باشی حتی بدتر از خودشون