واقعا باهات قهر کرده؟؟؟😳 چه آدمایی پیدا میشن
شوهرت چی؟ اون دختراشو دوست داره؟ یا حرف بقیه براش مهمه؟
ببین مثلا عمهی من یه بار وقتی من کوچیک بودم به مامانم گفته بوده تو جمع زنونه هم بودن یعنی یه عالمه آدم بودن جلو همه گفته تو ۱۰۰ تا بچه هم بیاری چه دختر چه پسر ،بازم هیچ بچهای واسه داداشم مثل سیما نمیشه😐(سیما دختر خودشه)
مامان منم خیلی ریلکس بهش گفته خداروشکر که من اصلا واسم مهم نیست کی بچمو دوست داره کی دوست نداره، خودم مهمم که بچمو از جونم بیشتر دوست دارم بقیه واسه من مهم نیستن
بعدشم گفته داداشت اگه بچه تورو دوست داره غلط کرده اومده زن گرفته و بچه دار شده ، همون موقعم رفته بابامو صدا کرده جلو همه گفته تو سیمارو دوست داشتی غلط کردی بچه دار شدی بچه خواهرتو بزرگ میکردی دیگه
بابامم کلی با عمم دعوا کرده و من و مامانمو برداشته رفتیم
بخاطر همین دیگه عمم جرئت نکرده آبرو خودشو ببره و حرفی بزنه بقیه هم هیچوقت جرئت نکردن حرفی بزنن از اونموقع
ولی خب دوساله پیش که پدرم فوت کرد بازم زبونشون واسه من و مامانم دراز شد که اینبار خودم جوابشونو دادم و گفتم برید سرتونو بکنید تو خشتک خودتون( با عرض معذرت) بعدم گفتم تا وقتی بابام زنده بود زبون نداشتین یه کلمه حرف بزنید الانم فک نکنید بابام نیست میتونید هرچی میخواید بگید چون من دختر همون پدرم ، جوری بی آبروتون میکنم که به غلط کردن بیوفتید
چون واسه فروش خونه مادربزرگم به من احتیاج دارن و بابامم همه چیزشو واسه من و مامانم گذاشته دهنشونو بستن احمقا
با اینجور آدما باید مثل خودشون باشی حتی بدتر از خودشون