2777
2789
عنوان

همسایمون بهم گفت مردشورت که دختر داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 92 پست
افرین.پدر و مادر باید بچه را قبول داشته باشن.البته خانواده منم ازون ور بوم افتادن متاسفانه.پدرم شدید ...

دقیقا خانواده پدری و مادری منم همینجوری هستن

عاشق پسرن

به دختراشونم هیچ اهمیتی نمیدن اصلا به زن جماعت اهمیت نمیدن 

یعنی زن عموهای من و دختر عموهام واقعا شرایط بدی دارن هم داداشای بدی دارن هم پدرشون آدم بی‌فکر و احمقیه

نه گذاشتن درس بخونن نه میزارن راحت زندگی کنن 

دوتاشونو که تو سن کم به اولین خواستگار شوهر دادن و بدبختشون کردن 

ولی بابای من خداروشکر اصلا اینطوری‌نبود تا وقتی زنده بود از هیچی دریغ نمیکرد واسه من و مامانم 

پدر شماهم مشخصه آدمه فهمیده ای هستن ولی خب اینکه بین پسر و دختر فرق میزارن ممکنه باعث بشه بعدا خدایی نکرده بین شما و برادراتون اختلاف باشه و کینه داشته باشن ازتون

شما خودتون به برادراتون محبت کنید که ازتون ناراحتی نداشته باشن 

ولی باید همه پدر و مادرا قبل از بچه دار شدن یاد بگیرن که دختر و پسر هیچ فرقی با هم ندارن مهم اینه تربیتشون درست باشه از همون کودکی و نزارن کسی به بچشون توهین کنه فقط بخاطر جنسیتش 

تا کی تبعیض جنسیت . دختر یا پسر هر دو بنده ی خداوند هستند. حتما خدا مصلحت میدانسته آفرینش جنس نر و ماده آفریده هیچکدام دلیل برتری نیست جز تقوا . من هم خواهر وهم برادرام دوست دارم. پدرومادرم یک اندازه دوستدارم . دوتا پسر دارم بزرگه مهربون و دلسوزه کوچیکه رو اعصابمه .اگه خدا مصلحت م دونست بهم دختر داد خوشحال میشم وگرنه هم راضیم به رضای ش. متاسفانه خانواده شوهرم تا تونستن عذابم دادن دخالت... بین من وشوهرم اختلاف مینداختن  والان مریضم تو همین دنیا مادرشوهرم تاوانش دید دامادشون سر دخترش که دوتا بچه داشت هوو آورد الان برگشته ور دل ننه ش شب روز گریه میکنه .پسر بزرگم خیلی کمک حالم میگه مامان غصه نخور بخاطر من خوب شو...زندگیم پر از درد رنج اگه دوست داشتین برام دعا کنیدالتماس دعا🤲🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.