2777
2789
عنوان

همسایمون بهم گفت مردشورت که دختر داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 92 پست
نه فقط یه لبخند زدم اما غز داخل دلم شکست.

عزیزم اصلا دلتم نشکنه.خداقهرش نیگیره.ینی ناراحتی که دلت شکست.ناراحت نباش.بهکوته فکریش بخند.همسایه ما همش میگفت تو دوتا دختر داری اصلا از حرفش خندم میگرفت.خب دوتا دارم که چه بهتر.الان ۷ و ۸ سالشونه یه جوری باخم دوستن و هوای همو دارن که روزی هزاربار خدارو شکر میکنم که اون موقع حرفمو گوش دا  و دوتاشون دختر شدن.البته سومی هم پسر شد و بازم خدادوشکر که هر دو جنسو دارم و همشون سالمن.بچه همه جوره اش نعمت و لطف خداست.فقط باید خداروشکر کرد و از خدا خولست سالم و صالح باشه.وگرنه ادم حرف مفت زن همیشه و همه جا هست.اعتماد بنفس داشته باش.خودتو بچه هاتو قبول داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من سه تا دختر داشته باشم یه پسر😍

مامان من اینطورن😋

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

@نی_نی_یار_3 عزیزم ببخشیددددددد میدونم کار شما نیست ولی لطفااا میشه تاپیکم رو که نوشتم بیایین عکس نود بدم رو پاک کنید شناسایی شدم عکس پست اول گذاشتم😭😭

من حسابم از این شهر جداست من امیدم به خدا بعد از خدا هم به خداست😊🥺

اونوقت نزدی شَتَکش نکردی؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

الان اسی لبخند زدنت چی بود؟؟مگه ازاینک خدا سه تا دسته گل بهت داده پشیمونی ک جوابشو ندادی هان؟؟من خودم دختر دارم دوتا 

توروم ک کس حرفی نمیزنه 

اما اگ دشت سرمم بگن و بگوشم برسه بخداوندی خدا هرکی میخاد باشه 

جر واجرش میکنم 

چطوری زنیکه پیر…لا اله الا الله 

اعصاب برا ادم نمیزاریدا 

چقد حرص خوردم 

میگفتی مرده شور تو و امثال تورو ببرن پیر خرفت

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اتفاقا یه پیر زن تنهاست تو خونه فقط یه سگ داره. نه هیچی نگفتتم

فهمیدم چقدر داغوونه  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
رو خودت کار کن گلم.شاید بچه اات کوچکن و زیاد ازین حرفا شنیدی واسه همین برات سخته.من دوتا بچه اولیم د ...

چقدر لذت بردم از صحبت هاتون

ما هم چهارتا دختریم که مادر و پدرم همیشه زخم زبون فامیل رو شنیدن اما خداروشکر ما چهارتا از همه پسرها و دخترای فامیل موفق تریم 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

اهمیت نده ،

شادی و خوشبختی رو فقط باید تو درون خودت حس کنی ،

وگرنه تو جامعه ، آشنای نزدیک و دور ، همسایه ، غریبه ، 

همه این افراد ، خیلی طعنه ها به آدم میزنن ، چون امکان داره بخوان عقده هاشون و نادانی هاشون رو خیلی میبخشی رو یکی دیگه استفراغ کنن ،

اهمیت نده و فقط به شادی خودت و بچه هات فکر کن ،

اگر ، از نظر خودت هم دخترت بیش از حدگریه میکنه ، از یه مشاور کودک کمک بگیر تا زبونشو بفهمی و بدونی با چیا آروم میشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

وای اصلا نباید سکوت میکردییییییی  

باید مشستیش و پهنش میکردی همون جلو در 

به چه حقی به بچه هات و خودت توهین میکنه؟ مگه نون و آبشونو میده؟ مگه خرجشونو میده؟ باید میکوبیدی تو دهنش

ایشالله خدا سه تا دختر عزیزتو واست حفظ کنه و به بهترین درجات برسن در آینده و همیشه باعث افتخارت باشن

ولی دیگه واقعا گذشت اون زمان که پسر خیلی‌مهم بود 

الان همه چیز عوض شده همه چیز پیشرفت کرده ولی مغز بعضی از این آدما هیچوقت تغییر نمیکنه ، توام بخاطر حرفای مفت و بی ارزش یه زن احمق اصلا ناراحت نباش ، محکم باش نزار کسی بهت توهین کنه

من خودم تک فرزندم و وقتی به دنیا اومدم مادرم خیلی از مادرشوهرش و خواهرشوهراش حرف میشنیده بخاطره اینکه خیلی پسر دوستن و میگن دختر اصلا بچه آدم‌نیست🤦🏻‍♀️

ولی مامانم همیشه جوابشونو داده ، بابامم همیشه جوابشونو میداد و میگفت دختره من یه تار موهاش میارزه به ۱۰۰ تا پسر 

ببین قربونت برم خودت باید جوری رفتار کنی که به بچه هات احترام بزارن وگرنه بعدا به اونا هم توهین میشه

نگو که هیچی بهش نگفتی خاک توسرش حتما عقده دختر داره وای دختر نگو بگو پرنسس

اتفاقا یه زن تنهاست فقط سگ داره، احتمالا بچه ها خودشم پسرن که نیستن و همیشه تنهان. پیرزنا پسرشونم ناخلف باشه اخرش میگن پسر خوبه نمیدونم چرا! مادرشوهرمم سه تا پسر داره و دختر نداره انقدر ناراخت شد من دختر اوردم باهام قهر کرده و فقط قربون صدقه پسرا برادرشوهرام میره. از پسر سیرمونی ندارن نمیدونم چرا! پسر چی داره؟ 

الان اسی لبخند زدنت چی بود؟؟مگه ازاینک خدا سه تا دسته گل بهت داده پشیمونی ک جوابشو ندادی هان؟؟من خود ...

ببین بعضیا اساسا شعور و فهم ندارن.اون خانمم تو دوران خودشه.فکر میکنه پسر برتره.یا تحفه اس.هر دو جنس را خدا افریده و هردو شیرین و خوبن.هم دختر هم پسر.مهم اینه ما بپذیریم که اینا پاره تن ما هستن و برامون عزیزن و حامی جز ما ندارن.پس نذاریم کسی حرفی بهشون بزنه.جلوی بیشعورز ادما را نمیشه گرفت از بعضیا باید فقطدوری کرد.انقدر تو فامیل به من حرف میزدن.فکر میکنن یه ادم عقب مانده ام که سه تا بچه اوردم.اقا من این مدل سبک زندگی را میپسندم.همانطور ممکنه یکی اصلا بچه نخاد و منبه نظرش احترام میذارم.هنوز خیلی فرهنگها جا نیافتاده.و متاسفانه بعضیا هم قابل تغییر نیستن.فقط باید از کنارشون رد بشی