2777
2789
عنوان

همسایمون بهم گفت مردشورت که دختر داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی شعور بوده نه اصلا این قضیه مهم نیس باور کنید الان جنسیت خیلی کم اهمیته خودتو درگیرش نکن بعد دوست عزیز ممکنه طرف بخاطر سر وصدای بچه حرصش گرفته باشه یه چرتی گفته باشه جدی نگیرش

احتمالا زیاد شوخی کرده سعی کنید تو زندگی قوی باشید اگر هر حرفی اینقدر شما رو به هم بریزه داغون میشید

خیلی زیاد ناراحت میشم از حرفا، چکار کنم که حرف دیگران رو اهمین ندم؟

میگفتی مادرجان آخر عمر آه و نفرین برای خودت نخر، ۷۰ سالته هنوز عقلت رشد نکرده بعدم در و میبستی تو صورتش

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

پلیز بهم بگو ک سایلنت نشدی با ی لبخند سرتهشو هم نیاوردی😑😒 اگ واقعا هیچی نگفتی تاسف باره باید دندون مصنوعیاشو میفرستادی ته حلقش پیر نکبت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا صداتو نبردی بالا باهاش دعوا کتی بگی بتوچه نون وآبشونو میدی زو سونه توان ایکبیری عجوزه گمشو

خیلی خنگم تازه بهش گفتم ببخشید که سر و صدا میکنن و بفرمایید داخل، اما نیومد.

میگفتی مردشور ننتو ببرن که تورو زایید 😐

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋