2777
2789
عنوان

همسایمون بهم گفت مردشورت که دختر داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 92 پست

میگفتی شما زنگوله ی پای تابوتتو خریدی؟ب زودی قراره مردشور خودتو ببرن پس بهتره به فکر باشی

بی ادب حق گوام ولی فن بیانم تخمه کدوییه هشدار آرامش مارا نخراشی ک بخراشی جرتتتت میدم پارت میکنم فهمیدی😒🔪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرده شور خودشو ببرن مگه دختر چشه 

یا مگه اون خرجشونو میده

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

همین ک همچنین حسی داری حتی راجبش تاپیک زدی خجااااالت بکش اونا احمقنننن 

ت باید احمق باشی ؟ 

خالم ۷ تا دختر. دار عین خیالش نیس اصن کی گفته صد درصد باید ی پسر داشته یاشید عجبا

اگ فکر میکنی ک فک میکنی ادم بدی هستی پس درست فکر میکنی (:فکر ت از وجود توئه

یک مایعی هست به اسم اسید برو چهار پنج لیتر بخر 

اینجور مواقع خالی کن رو صورت طرف 

اینقدر لذت بخش وقتی می بینیش اصلا روحت شاد میشه و اون شخص هم دیگه هیچوقت اینجوری حرف نمی زنه 

امتحان کن خیلی موقر است

آخه چرا از یه فسیل دلگیر شدی...

پاش لب گوره بدبخت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

تو داری آرزوی منو زندگی میکنی عزیزم 

شوهرم عااااااشق دختره 

من بچه ندارم ولی دوست دارم یه عالمه دختر داشته باشم

ولش کن...

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

میگفتی مرده شوره عقلا رو ببرن با این سن و سالت کثافت انقد بدم میاد اتفاقا خیلی هم خوبه که سه تا بچه داری خدا برات حفظشون کنه بزار رو چشمات و خدا رو شکر کن گور بابای حرف بقیه 

مهم اینه تو عاشقشونی