2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاي دولتي برو اگه بيمه داري  ارزون تَر ميشه وگرنه مطب متخصص ،هزينه بالاي صدتومن ميشه

بیمارستان دولتیا مینویسن؟ یجا زنگ زدم .منشیشون گفت ما انجام نمیدیم بیمارستاان دولتی بود. یکی بهم گفت به منشی ها نگو پاشو برو ب دکتر بگو

شما تهران بودین عزیزم؟ اگه بودین میشه اسم دکترتون بگید. من چند جا مراجعه کردم قیمت فضایی دادن چند می ...

نه عزیزم من شهرستانم خب نگو معاینه بکارت ویزیت بده برو داخل بگو میخوام معاینه بشم چه خبره چند میلیون مگه میخوان الکی برگه بدن؟؟معاینه میکنن میدن دیگه

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
اره منم همینو گفتم .. میگن تعرفه مونه 😐😐

نه بابا الکی میگن چه تعرفه ای آخه واسه خودشون درست میکنن نکنه با بالا رفتن دلار بالا میبرن واقعا متاسفم

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸

اگه خواستی بگیری پیش خودت نگهدار به هیچکس نشون نده چون بقیه پررو می شن این مساعل کاملا شخصیه و به هیچ احدالناسی مربوط نیست پارچه و گواهی یعنی چی برای من که کسی جرات حرف زدن دراین مورد رو  نداشت و ما هم برای عروسامون هیچوقت به خودمون اجازه این بی حرمتی رو ندادیم که بخوایم چیزی بگیم چون به کسی مربوط نیست واقعا زشت و زننده است این رسم مسخره  

ما نداریم این رسم رو

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

نه بابا شنیدم اگر یه وقت طلاقی چیزی از جانب مرد بخواد صورت بگیره . اجرت المثل و این چیزا بخوان محاسب ...

به نظر منم بگیری بهتره، چون بعضیا خونریزی ندارن منم نداشتم اگه گواهی نگرفته بودم خیلی عجیب می شد واسم همش می خواستم با خودم‌ فکر کنم که چی شده نکنه تو بچگی پریدم پاره شده نکنه کلا نبوده...

تو خود اسلام میگن نگاه کردن ب این چیزا حرومه بعد مردم مذهبی ما ک ادعا دارن خودشون اصرار دارن ب اینکا ...

چه ربطی به مذهبی بودن یا نبودن داره اتفاقا این گواهی بین غیر مذهبی ها بیشتر دیده شده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خودم میخوام بگیرم

اتفاقا بگیر قرار نیست کسی بگه خیلی هم عالی و خوبه که داشته باشی

قرار نیست نشون کسی بدی ولی داریش

گواهی بکارت که گردن نمیشه دو تا عکس هم با خودت ببر ماما هم انجام میده