2777
2789
برا ازدواج لازمه مگه؟؟؟

نه اصلا چیزیه ک یه مشت بی سواد رسم کردن 

یکی نیس بگه اگه ب طرف اعتماد ندارین چرا میخواید ازدواج کنید باهاش 

چقد دخترا استرس و اضطراب میگیرن سر اینکه اینو دارن یا ندارن چقد فکرشون الکی مشغول میشه 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خود اسلام میگن نگاه کردن ب این چیزا حرومه بعد مردم مذهبی ما ک ادعا دارن خودشون اصرار دارن ب اینکا ...

این اصلا ربطی به مذهبی بودن نداره مایه خانواده کاملا مذهبی هستیم و هیچکدوممون تاحالا گواهی بکارت نگرفتیم بیشتر مال فرهنگ هرخانواده ای هست خیلیام مذهبی نیستن ولی میرن دنبالش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
این اصلا ربطی به مذهبی بودن نداره مایه خانواده کاملا مذهبی هستیم و هیچکدوممون تاحالا گواهی بکارت نگر ...

درسته 

ولی من تعجب میکنم از اونا ک مذهبین و این کارو میکنن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
نه بابا شنیدم اگر یه وقت طلاقی چیزی از جانب مرد بخواد صورت بگیره . اجرت المثل و این چیزا بخوان محاسب ...

وای به چه چیزایی فکر میکنین

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

مگه حالا قیمتش چه قدره که میگی ارزون باشه؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من گرفتم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلا هزینه شه از این کمتر نیست  باید پیش متخصص زنان برین

شما تهران بودین عزیزم؟ اگه بودین میشه اسم دکترتون بگید. من چند جا مراجعه کردم قیمت فضایی دادن چند میلیونی... انگار میخوان الکی بنویسن.