2777
2789
آره به خدا حالا خودشم عیاشه 

پس ازبینامونافاصله بگیرید ایناسمن بخدا

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
این اصلا ربطی به مذهبی بودن نداره مایه خانواده کاملا مذهبی هستیم و هیچکدوممون تاحالا گواهی بکارت نگر ...

نمیدونم چرا توی این سایت به هر انسان افراطی میگن مذهبی😐

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گرفتم،،دوستمم ماما بود رفتم پیشش معاینه

اصلا هم فقرفرهنگی و مذهبی و... هم حساب نمیشه

قبل رابطه باید بدونی نوع بکارت چیه و مختص اون مشاوره بگیری تا راحت باشه برات،،،بعضیا خونریزی و درد زیادی دارن ،بعضیا هم هییییچی ندارن

برای خودمم رفتم ن کس دیگه

از نظر من فرق داره دختری ک قبل ازدواجش رابطه داشته با دختری ک نداشته.... همچنین برای پسر هم همینطور

ولی اگه طرف مقابل یا خونوادش چنین چیزی بخوان واقعن توهینه...اگه اعتماد ندارن  و تحقیق نکردن اصلا نیان خواستگاری...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نمیدونم چرا توی این سایت به هر انسان افراطی میگن مذهبی😐

بقول آوینی حزب اللهی بودن را با تمام تراژدیهایش دوست میدارم

زخم زبونام یکی از همین تراژدیهاست

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

چرا همه جبهه میگیرن به این معاینه وقتی پیش ماما میری خیلی قشنگ بهت توضیح میده در مورد پ ر د ه بکارت که چه مدلی و فلان برعکس هیچ کسی به من نگفت برو تازه من شوهرم گفتم بریم ناراحت شد گفت من بهت اعتماد کامل دارم قبل عقد بود، ولی چون خودم میخواستم اطلاعات کامل در مورد بدنمو بدونم رفتم دکتر توی برگه چیزی خاصی ننوشت فقط مدل پ ر د ه و مشخصات فردی همین اصلا به نظرم کار بدی نیست تازه توصیه میکنم چون باید در مورد بدن خودمون آگاه باشیم نه مثل قدیما اگه خون نمیومد هزاران انگ به اون عروس بدبخت میگفتن 😖😖 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

من که رفتم دکتر زنان دوست داشتم گواهی هم بگیرم 

واونجا دکتر گفت از نوع سخت هست وممکنه درد شدیدی رو متحمل بشم و دیواره های لگنمم بهم نزدیکه پماد وژل نوشت که اذیت نشم وهمینطور هم شد دوهفته فقط خونریزی 

و درد داشتم تا یکماه ولی چون قبلا دکتر رفته بودم پماد ضد عفونت و... قبلش گرفته بودم مصرف کردم واگاه بودم در این زمینه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شوهرت برگشت؟من در جریان تاپیکت بودم  چی شد؟

جدا نشدیم رسمی ولی کلا دیگه انگار دو تا غریبه شدیم

حالا یه تاپیک میذارم راجبش 😔😔

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده