2777
2789
عنوان

لانه گزینی چیه میشه راهنماییم کنید

1018 بازدید | 25 پست

سلام من بیست سالمه ویک ماه و نیمه عروسی کردم وخونه خودم هستم این ماه پریودیم تاخیر افتاد حالت تهوع دارم زیر دلمم چند روز سمت چپ درد داشت الانم سمت راست بی بی زدم هاله انداخت رفتم ازمایش خون گفت منفیع دکتر گفت اگه مریض نشدم برم دوباره ازمایش بدم گفت هنوز خیلی زوده اومدی چون سه روز عقب انداختم‌.

کسی هست که باردار باشه ولی ازمایش خون نشون نده به نظرتون باردارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید می‌دونم باردار باشی بعد سه روز عقب انداختن آزمایش نشون میده آزمایش خون زود نشون میده مثل بی بی ...

نمدونم دکتره گفت برای بعضیا نشون نمیده چون یکی از فامیلامون دوقلو بارداربود یک ماهشم بود ازمایش خون منفی نشون داد

من سه روز عقب انداختم بی بی یه هاله خیلی کم رنگ که فقط انگار خودم میدیدم نشون داد 😂آز دادم بتا ۱۴۶ بود گفت دقیق نمیشه بگیم مثبت جوابت ترسیدم بعد ۴۸ ساعت تیتر بتا دادم که خداروشکر رفت بالا تو هم شاید بتا پایین بوده بهت گفته منفی دوباره برو یا جواب از ببین بتا چنده

لانه گزینی یعنی چی؟

قرار گیری نطفه در حفره جدار رحم

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)