2777
2789
عنوان

بچم منو نمیشناسه دارم دق میکنم

1541 بازدید | 26 پست

دخترم یک ساله بود که با همسرم به اختلاف خوردیم خانوادش ب زور بچمو ازم گرفتن و حتی سایشم بهم نشون ندادن 

الان بعد شش ماه شوهرم آورده بود ک ببینمش دخترم منو دید اصلا خوشحال نشد و نشناخت همش باباشو میخواست و میرفت بغل باباش به زور گرفتم بغلم اما گریه کرد یکم ک گذشت شوهرم بهش گفت مامانو بوس کن بوسم کرد اما بازم نمیومد بغلم فرار میکرد از دستم انگار براش غریبه بودم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭

ب نظرتون واقعا نشناخت منو یا شوک بود ک اونجوری میکرد انگار ازم میترسیدم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینک بزور ازم گرفتن و سایه شم ندیدم و فلان ،چرا من فک میکنم همش چرته؟!!اونم تو این دوره🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

خدا نکنه عزیزم 

خدااااا این چ بلائی بود سرم اومد 

چیکار کنم الان من دارم دیوونه میشم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
اینک بزور ازم گرفتن و سایه شم ندیدم و فلان ،چرا من فک میکنم همش چرته؟!!اونم تو این دوره🤔

شکایت کردم اما قایم میکردن بچه رو 

دادگاه زیاد رسیدگی نمیکنه بخدا 

چیکار کنم الان من ؟

این طبیعی ک منو یادش رفته بود ؟؟؟

حضانت که قانونا واسه تو بوده چطور تونستن بگیرن؟

دو بار با مامور رفتم ک بگیرمش اما میگفتن نیست باباش برده شهرستان 

حکم جلب ورود ب منزل نمیدن درباره این چیزا

شکایت کردم اما قایم میکردن بچه رو  دادگاه زیاد رسیدگی نمیکنه بخدا

اتفاقا سریع حکم جلب میگیرن همین الان ثابت کنی نذاشتن بچه رو ببینی زندانی داره الان چرا اقدام نمیکنی واسه گرفتنش؟

اتفاقا سریع حکم جلب میگیرن همین الان ثابت کنی نذاشتن بچه رو ببینی زندانی داره الان چرا اقدام نمیکنی ...

چجوری ثابت کنم چیکار کنم؟؟

اتفاقا سریع حکم جلب میگیرن همین الان ثابت کنی نذاشتن بچه رو ببینی زندانی داره الان چرا اقدام نمیکنی ...

اره زندانی داره ..فامیل ما شوهرش بچه را برداشت و فرار کرد ..حکم جلبش را گرفتند و دستگیر شد

اره زندانی داره ..فامیل ما شوهرش بچه را برداشت و فرار کرد ..حکم جلبش را گرفتند و دستگیر شد

چقدر طول کشید؟؟؟