2777
2789
عنوان

بچم منو نمیشناسه دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 26 پست
دو بار با مامور رفتم ک بگیرمش اما میگفتن نیست باباش برده شهرستان  حکم جلب ورود ب منزل نمیدن در ...

حضانت چون واسه تو بوده دزدی محسوب میشه الان چطور شوهر سابقت زندان نیست؟ حتی حضانت باتو نباشه هفته ای ۳ روز حق داری بچه رو ببری پیش خودت اگه ندن زندانی داره الان دیگه از طریق کلانتری بچه رو میگیرن و تحویل میدن به نظرم کم کاری کردی قانون باهات بوذه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا ازدوستان من شکایت کردن بچه هاشون گرفتن ازمادروخواهرشوهر

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عزیزم بچه یک ساله بود که از شما جدا شده ..چطور انتظار داشتی بشناسه ..خیلی کوچیکه ..از این به بعد بیش ...

دارم دیوونه میشم 

از صبح کارم شده گریه الکی ب مامانم گفتم منو شناخت اسممو صدا کرد نمیدونم دردمو  ب کی بگم اخه چرا نشناسه مگه نمیگن بچه بوی مادرشو میفهمه من ک انقد عاشقش بودم دوسش داشتم وابستش بودم چرا اینجوری شد اخه 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
دو هفته بچه را از اهواز برده بود تهران ..بعد از دو هفته گرفتنش 

منم با مامور رفتم اما نتونستن کاری کنن برام😭😭😭

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
دارم دیوونه میشم  از صبح کارم شده گریه الکی ب مامانم گفتم منو شناخت اسممو صدا کرد نمیدونم دردم ...

یک هفته پیشت باشه یا بهت سر بزنه، دوباره بهت عادت می کنه .الان جدا شدی ؟

یک هفته پیشت باشه یا بهت سر بزنه، دوباره بهت عادت می کنه .الان جدا شدی ؟

نه جدا نشدم مشکل من خانوادشن 

منو دشمن خودشون میدونن

شوهرمم ب حرف اوناس همه کاراش با اجازه اوناس

چجوری ثابت کنم چیکار کنم؟؟

اون باید ثابت کنه بچه رو تحویل داده چون مدرکی نداره محکوم میشه موقع طلاق اول حضانت بچه رو مشخص میکنن به کی دادن؟ برو شکایت کن . فامیل ما هرهفته زن سابقش بچه هارو میبرد حضانت هم با مرده بود ولی الکی شکایت کرد که نذاشته بچه هام رو ببینم دوقولو بودن مرده با پیامک ها و زنگ هاش ثابت کزد دیده وگرنه زندانی داشت. اخرش دادگاه ۳ روز درهفته به زنه داد بااینکه حضانت نداشت. بچه هارو هم از طریق کلانتری تحویل میدن نیم ساعت دیر بچه هارو بیارن سریع صورت جلسه میکنن مامور میبرن

اون باید ثابت کنه بچه رو تحویل داده چون مدرکی نداره محکوم میشه موقع طلاق اول حضانت بچه رو مشخص میکنن ...

حالم بد میشه موقع دادگاه پاسگاه رفتن 

ولی باید قوی باشم دعام کن بتونم بگیرمش چه فایده ک دیگه دیر شد 

نه جدا نشدم مشکل من خانوادشن  منو دشمن خودشون میدونن شوهرمم ب حرف اوناس همه کاراش با اجازه او ...

تکلیفت را روشن کن .الکی کش نده ..کاش کسی واسطه میشد و حلش می کرد یا نهایتا مهریه را اجرا می  زاشتی تکلیفت روشن شه .عجب آدم های سنگدلی  هستند

حالم بد میشه موقع دادگاه پاسگاه رفتن  ولی باید قوی باشم دعام کن بتونم بگیرمش چه فایده ک دیگه د ...

بچه تا ۷ سالگی حضانتش با مادره دوبار با مامور رفتی بچه نبوده صورت جلسه میکنن میتونستی بندازی زندان الانم دیر نشده یه هفته پیشت باشه عادت میکنه بچه صدای مادر وقتی تو شکمشه یادشه بوی مادرو به یاد میاره بچه من دو ماهشه وقتی شعری واسش میخونم که تو بارداری واسش میخوندم واکنش میده اروم میشه بچه ها هیچ وقت مادرهاشون رو فراموش نمیکنن