2777
2789
عنوان

دلم گرفته💔

31 بازدید | 10 پست

من تهرانم و خانوادمم یه شهر دیگه شوهرمم از صبح که میره یکساعت ناهار میاد میره تا ساعت نه و یک شب درمیونم نیس کلا محیط کاری شادی داره و ارتباطش با آدما زیاده ولی من نه حق دارم دوستی داشته باشم نه کلاسی نه هیچ چیز دیگه حتی با خانواده خودشم رفت آمد نداریم و فقط خودش میره سرمیزنه میاد چون اونا از اولم به ازدواج ما راضی نبودن خلاصه توی این شهر بزرگ منم و گوشام بعضی شبا مثل امشب به حدی قلبم مچاله میشه که میرم میشینم تو بالکن یکم هوا بخوره به سرم  حق اعتراضم ندارم نه اینکه دعوا کنه هیچی نمیگه کم محلی میکنه جوری که حتی نگاتم نمیکنه چ آرزوهایی واسه زندگی متاهلی داشتم و همشون برباد رفت دلم واسه بغل مامانم و خواهرم به حدی تنگ شده که از صبح ۱۰ بار زنگ زدم بهشون قلبم آروم نمیگیره حتی حق ندارم تنها بمونم خونه خانوادم بعد سه ماه پنجشنبه صبح رفتم خونشون جمعه بعدازظهر برگشتیم کارت پولش دستمه اما حتی یه لوازم ارایش ساده حق خریدشو ندارم چون اینقد بحث میکنه و بهم میگه آشغال خریدی که کوفتت میشه و دل نداری بهش نگاه کن بعد چندوقتم بهش میگم بریم بیرون یکم بچرخیم دلم گرفته میگه نه دیگه تو قرتی شدی و میخوای هرروز ول بچرخی دیگه زن زندگی نیستی و اوووه یه عالمه حرف که همه از بیرون میبینن میگن چ شوهر خوبی اما فقط منم و در و دیوار خونه و تنهایی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای درکت میکنم منظورم تنهاییه

منم خیلی وقتا رفتم تراس یه هوایی خوردم انقد ک همسرم درگیر کار بوده و نتونستم برم بیرون

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
بمیرم برا دلت منم مثل توام

دوراز جون عزیزم خیلی سخته اینکه اینقد تو خونه تنها باشی که گره های فرش خونت حفظ باشی و عین یه ربات هرچیزی سرتایم انجام بدی و بازم تموم زندگیت خلاصه بشه تو گوشی