2777
2789
عنوان

🆘مامانا کمک ❌وزن گیری شیر خشک اپتامیل ‌پپتی

| مشاهده متن کامل بحث + 41670 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم  تا ۱ سالگی خورد  ولی من برای وزن گیری شیر بز ( گلدن گات ) و بعدشم سیمیلاک گل ...

خوب خداروشکر که نمیاورد. شما بعد یک سالگی شیربز دادی و سیمیلاک یا همون تایم که پپتی میدادی،؟ راستی به نظر شما چون نمیسازع بعش بالامیاره

خوب خداروشکر که نمیاورد. شما بعد یک سالگی شیربز دادی و سیمیلاک یا همون تایم که پپتی میدادی،؟ راستی ب ...

من همزمان میدادم 

شاید رفلاکس داره بچتون

شیر بز و چون حساسیت داشت دادم بعد یکسالگی اول اپتامیل عادی دادم بعد ببلاک و آخرش نان 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تا ۱ سالگی خورد ولی من برای وزن گیری شیر بز ( گلدن گات ) و بعدشم سیمیلاک گلد دادم بهش پسر ...

عزیزم ببخشید نمیدونم اللن فعال باشین یا نه 

خواستم بپرسم آپتامیل پپتی کجای تهران داره 

هرجا میگردیم نیست برای خواهرزادم

سلام عزیزم تا ۱ سالگی خورد ولی من برای وزن گیری شیر بز ( گلدن گات ) و بعدشم سیمیلاک گلد دادم بهش پسر ...

عزیزم ببخشید نمیدونم اللن فعال باشین یا نه 

خواستم بپرسم آپتامیل پپتی کجای تهران داره 

هرجا میگردیم نیست برای خواهرزادم

عزیزم ببخشید نمیدونم اللن فعال باشین یا نه خواستم بپرسم آپتامیل پپتی کجای تهران داره هرجا میگردیم نی ...

سلام عزیزم 

پپتی داروخانه های شبانه روزی من میرفتم داشتن 

و یا داروخانه های کم تردد. 

عزیزم ببخشید نمیدونم اللن فعال باشین یا نه خواستم بپرسم آپتامیل پپتی کجای تهران داره هرجا میگردیم نی ...

سلام شما پیدا کردین پپتی؟منم هرجا میگردم نیست هیچ شیری جز این نمیسازه ب بچم

سلام شما پیدا کردین پپتی؟منم هرجا میگردم نیست هیچ شیری جز این نمیسازه ب بچم

سلام نه والا 

منم خواهرزادم حساسیت داره فقط این رو‌میخوره 

کلا هرچی میگردیم نیست 

یه داروخونه توی تهران چندتاداشتکه اونم ازاد میده دونه ای سیصد

سلام نه والا منم خواهرزادم حساسیت داره فقط این رو‌میخوره کلا هرچی میگردیم نیست یه داروخونه توی تهران ...

میشه بگی کدوم داروخانه اسمش و آدرسش و بی زحمت ،من پیدا نکردم پپتی جونیور دادم حالا نمیدونم بسازه بهش یانه

میشه بگی کدوم داروخانه اسمش و آدرسش و بی زحمت ،من پیدا نکردم پپتی جونیور دادم حالا نمیدونم بسازه بهش ...

سلام والله من بیشتر از داروخانه رامین میگرفتم تو انقلاب 

عزیزم سلام. شیر بز گلدن گات بهش میساخت؟بچتون حساسیتش کم بود؟

سلام بله میساخت اونو میدادم بعد ۱ سالگی بهتر شد ولی هنوزم چون شیر میخوره نمیتونه شیر گاو بخور همون گلدن گات و میدم و شیر نارگیل فندوق بادام جو میدم به جاش