2777
2789

مامانای با تجربه 

من پسرم نارس اومد دنیا الان ۵۵ روزشه از اول ی دکتر بهش ببلاک پره داد که میخورد ولی همش ناله می‌کرد ۳ روز ی بار پی پی می‌کرد و همش میپیچید به خودش 

دکترشو عوض کردم گفت اپتامیل ‌‌‌پپتی باید بخوره 

الان چند جا خوندم وزن گیری نداره آپتامیل پپتی ،

من پسرم نارسه باید وزن بگیره 

خواستم بدونم کسی تجربه اپتامیل پپتی داره ؟؟؟

ممنونم 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
پسر من درست وزن نمیگرفت اپتامیل پی دی اف داد بهش از ی دکتر بپرس تو این سن میتونه بخوره یا نه البته ا ...

PDF گرفتم براش خوب میخورد ولی دیر هضمه براش و سنگین 

الان باید به خاطر دل دردش و رنگ مدفوع پپتی بخوره نگران وزن چیزیش هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپتامیل پرونوترا چی؟ اینم برا وزن دهی خوبه 

نه ندادم 

دکتر براش اینا و نوشته 

پپتی و شنیدم وزن نمیده 

نگرانم 

تجربه بقیه و میخوام بدونم در مورد پپتی 

پسر خواهرم تا دوماهگی به خاطر این که مدام بالا میآورد .و قبض میشد بهش اپتامیل میداد .بازهم چند روز یک بار قبض میشد .بعد دوماه بهش بیباک ۱میده.هم میگه بهتر شده وزن گیریش و هم این که دیگه قشنگ شکمش کار میکنه

پسر خواهرم تا دوماهگی به خاطر این که مدام بالا میآورد .و قبض میشد بهش اپتامیل میداد .بازهم چند روز ی ...

پسره من حساسیت داره 

ببلاک خورد خیلی خوب وزن گرفت ولی همش گریه ‌ودل درد و پیچیده به خودشووووو داشت 

که کبود می‌شد و صورتش جوش ریز میزد 

منم بچه ام نارس دنیا آند با وزن ۲۱۵۰. الان چهار ماهشه. الان حدود یک ماهه دارم به پسرم آپتامیل پپتی ۱ میدم. ببین کالریش مشابه همه شیرخشک های نرمال هست و هر ۱۰۰ سی سی ۶۶ کالری داره. خیلی شیر خشک سبکیه و هضمش راحته. وزنگیریش مشابه PDF نیست ولی معقوله.

الان بچه تون چند ماهش شده؟ چند کیلو هست؟

راستی شما به بچه تون قطره اسیدفولیک هم میدید؟ و قطره آهن چی میدید؟

پسره من حساسیت داره  ببلاک خورد خیلی خوب وزن گرفت ولی همش گریه ‌ودل درد و پیچیده به خودشووووو ...

منم دخترم همین بود الان اپتانیل پپتی میدم گیگوز میدادم دل درد و بی قراری و رفللکس زایاد داشت ولی داشت خوب وزن میگرفت ولی اینو میدم احساس میکنم سبک ووزن نمیگیره دکتر هم ایندفعه رفتم گفت خوب وزن نگرفته مقدار شیری که مسخوره برام یادداشت کن بیار بعرم یبوست شدید گرفته دارد دادم هم شکمش کار نکرده من شیر اپتامیل ساده تروویتال ای آر امتحان کردم چون بچم حساسیت داره اونا بهش نمیسازن مجبورم همینو بدم که خیلی سخت پیدا میشه شوهرم مجبور شد امروز دوبل حساب کنه شیر خشک 

منم دخترم همین بود الان اپتانیل پپتی میدم گیگوز میدادم دل درد و بی قراری و رفللکس زایاد داشت ولی داش ...

اگه تهران هستین پپتی و میتونم بگم تز کجا بگیرید 

من پسرم نارس هستش باید وزن بگیره ولی انگار این پپتی اصلا وزن نمیده 

بچم همش گشنس پلی معدش جا نداره 

منم بچه ام نارس دنیا آند با وزن ۲۱۵۰. الان چهار ماهشه. الان حدود یک ماهه دارم به پسرم آپتامیل پپتی ۱ ...

بله قطره میدم 

قطره آهن طعم دار لیپوسوفر 

فولیک اسیدم قطزشو میدم 

چیکار کنم وزن بگیره با این شیر خشک 

دارم دیونه میشم 

ببلاک HA نمیشه جای این داد 

سلام بچتون یا این شیر وزن گرفت؟

سلام وزن کم گرفت کلا پسرم کم غذاست و هیکلش فیت هستش اصلا وزن اضافه نمیگیره 

سلام وزن کم گرفت کلا پسرم کم غذاست و هیکلش فیت هستش اصلا وزن اضافه نمیگیره 

سلام عزیزم پسرتون تا کی آپتامیل پپتی خورد. میخورذ بالا میاورد یا نه دکتر بع دختز منم داده میخورع همش بالا میاره نمیدونم چیکار کنم

سلام عزیزم پسرتون تا کی آپتامیل پپتی خورد. میخورذ بالا میاورد یا نه دکتر بع دختز منم داده میخورع همش ...

سلام عزیزم 

تا ۱ سالگی خورد 

ولی من برای وزن گیری شیر بز ( گلدن گات ) و بعدشم سیمیلاک گلد دادم بهش 

پسر من بالا نمیاورد

ولی برای خوب بود چون دیگه رفلاکس یا دل درد نداشت