2777
2789

من الان باردارم و چند وقتی هست که خواهرشوهرم با بچه‌ش و وسایلشون پیش ما هستن چون اساس کشی دارن. اولش فکر می‌کردم فقط برای مدت کوتاه میان، ولی الان یک هفته‌ست که بیشتر وسایل‌شون تو خونه ماست و هنوز خودشون زیاد کاری نمی‌کنن.

مشکل اصلی اینه که وقتی خودشون میرن خونه، بچه‌شون رو می‌ندازن گردن ما و مسئولیتش کاملاً روی دوشم هست. شب‌ها هم میان پیش ما می‌خوابن، در حالی که هنوز همه وسایل‌شون جمع نشده و می‌تونستن تو خونه خودشون بمونن و راحت‌تر باشن.

نمیدونم چرا میان خونه ی ما  وقتی که یکی از خواهرشوهرام تو تهران زندگی می‌کنه و می‌تونست اونجا بمونه و به هر حال خواهرشه و با اون راحت تر باید باشه من بارها فکر کردم شاید کوتاهی از سمت من هست ولی واقعاً فشار زیادی رومه؛ هم باردارم، هم بچه‌های خودم هستن، هم خونه شلوغ و پر از وسایل مهمون. اگه مثلا هفته ی آخر می اومدن می گفتم باشه خب وسیله تو خونشون نیست سختشونه اومدن پیش ما ولی الان نزدیک دو سه هفته مونده تا اساس کشی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اساس کشی مگ باید بری خونه کسی ؟!! دهبار اساس کشی کردم دو تا تشک یه قابلمه دم دستم بود همه چی جم کردم رو همون دوتا تشکم‌ شبا میخابیدم مردم چ پررو و تن پرور شدن

از همسرت بپرس برنامه خواهرت چیه و بگو که خسته شدی از این وضعیت

بگو بهشون برسونه زن من بارداره و خسته شده جمع کنید برید خونه خودتون

این چجور اسباب کشیه که وسطش یه ماه یه ایستگاه لوازم رو اوردن منزل شما؟!!

کنگر بهش دادی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر