2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 33 پست
برام دعا کنید بچه ها .هفت روزه انتقال دادم یه جنین داشتم.وای اکه دوقلو بشه خدا نوکرتم عالی میشه

عزيزم مباركت باشه انشالله به سلامتي بغلش بگيري. ميگي كل هزينه هاتون چقدر شد از اول تا اخر حدودي؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره باردارم😍 ولی بعد ۴ تا سقط  و خیلی استرس دارم  هر روز آنوکسا میزنم و شیاف و....دارو ...

الهی به عظمتت قسم مارو شاد کن .ببین از امروز روزی هفت آیه از سوره مریم بخون تا روز شنیدن قلب نی نی یا نینی هات .قبلش نیست کن برا سلامتی و جنسیت و شروع کن بسم الله

الهی به عظمتت قسم مارو شاد کن .ببین از امروز روزی هفت آیه از سوره مریم بخون تا روز شنیدن قلب نی نی ی ...

عزیزم الان ده هفتمه شکر و ۶ رفتم گفتن قلبش تشکیل شده 

اما خودم هی استرس دارم که رسد کرده چی شده دور از جون نشده و‌.....

دل درد کمردردم خیلیا میگن طبیعیههه دیگههه نمیدونم والاا

عزيزم مباركت باشه انشالله به سلامتي بغلش بگيري. ميگي كل هزينه هاتون چقدر شد از اول تا اخر حدودي؟&nbs ...

فدات اجی‌.پانکچرم ۱۲ میلیون .هیسترو ۱۷۰ هزار تومان با بیمه سلامت تو بیمارستان دولتی کوثر قزوین.انتقال چهار میلیون و هفتصد .سیصد و هفتاد هم گرفتن برا ذوب کردن انجماد جنین قبل انتقال.حدود ۴نومن هم آزمایشها و وداروها از اول تا الان.الانم هم انوکسا میزنم دور ناف هر روز هم شیاف دارم هر ۱۲ ساعت آمپول پرو هم هر ۷۲ ساعت.

عزیزم الان ده هفتمه شکر و ۶ رفتم گفتن قلبش تشکیل شده  اما خودم هی استرس دارم که رسد کرده چی شد ...

استرس دور از جون قاتله.اولا که آرامش داشته باش دوما اگه شیاف استفاده میکنی نگران دردهای گهگاهت نباش.اب زیاد بخور

استرس دور از جون قاتله.اولا که آرامش داشته باش دوما اگه شیاف استفاده میکنی نگران دردهای گهگاهت نباش. ...

گلم به سلامتی انشالا شما تعیین جنسیت هم کردین 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
استرس دور از جون قاتله.اولا که آرامش داشته باش دوما اگه شیاف استفاده میکنی نگران دردهای گهگاهت نباش. ...

آره شیافم دارم امیدوارم بسلامتی تموم شه.

شما هم تازه انتقال دادی؟

چرا ی دونه؟

ان شاءا... بسلامتی بچسبه ب دلت😍

گلم به سلامتی انشالا شما تعیین جنسیت هم کردین 

انشالا.نه فدات .دکتر گفت چون یه جنین داری ریسک نکن برا تعیین جنسیت .چون تو تعیین جنسیت یکبار دیگه جنین رو دستکاری میکنند که جنسیت مد نظر شمارو انقال بدن و ضعیف میشه

آره شیافم دارم امیدوارم بسلامتی تموم شه. شما هم تازه انتقال دادی؟ چرا ی دونه؟ ان شاءا... ...

خو خدارو شکر .موزیکالی آرام بخش بی کلام دانلود کن گوش کن.من هفت روز انتقال دادم هفدهم.یه تا داشتم یه دونش جنین شد 

آره شیافم دارم امیدوارم بسلامتی تموم شه. شما هم تازه انتقال دادی؟ چرا ی دونه؟ ان شاءا... ...

الهی امین خدا به میوه دلت نگا کنه دعاتو در حقم برآورده کنه.همچنین شما بسلامتی بدنیا بیاریش