الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره باردارم😍 ولی بعد ۴ تا سقط و خیلی استرس دارم هر روز آنوکسا میزنم و شیاف و....دارو ...
الهی به عظمتت قسم مارو شاد کن .ببین از امروز روزی هفت آیه از سوره مریم بخون تا روز شنیدن قلب نی نی یا نینی هات .قبلش نیست کن برا سلامتی و جنسیت و شروع کن بسم الله
عزيزم مباركت باشه انشالله به سلامتي بغلش بگيري. ميگي كل هزينه هاتون چقدر شد از اول تا اخر حدودي؟&nbs ...
فدات اجی.پانکچرم ۱۲ میلیون .هیسترو ۱۷۰ هزار تومان با بیمه سلامت تو بیمارستان دولتی کوثر قزوین.انتقال چهار میلیون و هفتصد .سیصد و هفتاد هم گرفتن برا ذوب کردن انجماد جنین قبل انتقال.حدود ۴نومن هم آزمایشها و وداروها از اول تا الان.الانم هم انوکسا میزنم دور ناف هر روز هم شیاف دارم هر ۱۲ ساعت آمپول پرو هم هر ۷۲ ساعت.
استرس دور از جون قاتله.اولا که آرامش داشته باش دوما اگه شیاف استفاده میکنی نگران دردهای گهگاهت نباش. ...
گلم به سلامتی انشالا شما تعیین جنسیت هم کردین
عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵
انشالا.نه فدات .دکتر گفت چون یه جنین داری ریسک نکن برا تعیین جنسیت .چون تو تعیین جنسیت یکبار دیگه جنین رو دستکاری میکنند که جنسیت مد نظر شمارو انقال بدن و ضعیف میشه