منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم،نزدیک و دور بودن ربطی نداره، ببین مردت اخلاقش چجوریه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خواسته تو درست بهش بگو با آرامش بگو که تو هم تنهایی بگو پنج ساعت پیش نن جونت باش یه ساعتم پیش من باش نمیدونم اگه انقد ننه باباشونو دوست دارن چرا زن میگیرن خب نگیرن
مشکل از شوهرته نه محل زندگی . ما همسایه ایم شوهرم دو تا بیست دقیقه ربع ساعت میره هر روز وقتی از کار میاد خونه و دیگه میاد خونه . البته بعضی روزا هم شده خیلی بیشتر رفته باشه ولی معمولا جوری نیست که من اذیت بشم دقیقا همونجور که میگی مساله تعادله
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚