بچه ها پسرم کلاس اوله... مدرسه غیر انتفاعی نوشتمش.. بعضی از مامانا توی این دوماهه شاکین ک پسرت پسرمونو زده یا اذیت کرده.... پسر من جثه اش از اونا ریزتر و ضعیف تره... وقتی ازش میپرسم ک چیکار کردی؟ میگه مامان لپشو کشیدم یا سفت بغلش کردم یا نازش کردم.... متلا اصلا اهل هل دادن یا گاز گرفتن و زدنای خطرناک نیست.... پیش مشاور و روانشناس بردم میگه چون مهد و پیش دبستانی نرفته ایام کرونا تعامل بلد نیست... الان به نظرتون چیکار کنم خودم باردارم استرس برام سمه ولی طهر که میخوام برم بیارمش از ترس حرف مامانای دیگه دلم آشوب میشه
براش کلیپ اموزشی بذار با محتوای اینکه هر چقدر هم کسی رو دوس داریم نباید بهش دست بزنیم حتی لپ.اون از روی دوست داشتن اینکارو میکنه اما راهس رو بلد نیست.بهش بگو ازین ب بعد هرکسی رو دوس داشتی براش نقاشی بکش بهش بده .دست بهش نزن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من هم میگه یمی از همکلاسیهاش میاد محکم بغل میکنه یا لپ میکشه که دردناکه ، اون بچه هم میخواد محبت کنه ولی راهشو بلد نیست و باعث آزار و فراری شدن بقیه میشه
بچه های ما بازی کردن رو بلد نیستن.دوسال تو خونه بودن و سرشون تو تلویزیون و تبلت.چقدر خوبه که ما مادرا صبوریمون رو بیشتر کنیم.مادرای الان همه زره به تن آماده هستن یکی چیزی به بچش بگه تیکه اش کنن
با پسرت صبحت کن.بگو داره با این کار دوستاش رو ناراحت میکنه و اگه تکرار کنه دیگه کسی دوستش نمیمونه.
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دقیقا یه پسر ام تو کلاس پسر من بود همه بچه هارو میزد به معلم و مدیرو این ور اونورم فحش میداد دیگه انقدر همه مادرا اعتراض کردن از مدرسه بیرونش کردن یه مادرم داشت از خودش بدتر پاچه میگرفت نه من کلی هزینه کردم کلی پول دادم و ال بل انگار بقیه ماچ دادن اینم غیر انتفاعیه
عزیزم محترمانه به مادرای دیگه بگو اینا بچن همیشه هم میگن بچه ها با بازی مادرا به قاضی الان میزنن تو ...
شما ادم بافرهنگی هستی.دختر من این اتفاق براش تو مهد افتاد.مادر ی بچه جلو چشم من بچمو کشید کنار گفت تو سارایی؟چرا بچمو زدی و... منم رفتم جلو گفتم خجالت بکشید بهتر نیست ب من مادر بگید جای اینکه بچرو بکشبد کنار و بترسونینش.جالبه بچه من ی بچه محبوب و ارومه.بعضی ها فرهنگ ندارن.در صورتی که بچه من با دخترش دوست صمیمی هستن و اصلا کسی رونمیزنه
جالبه که مشاورا کار اصلی رو به خانواده پاس میدن . به پدرمادر میگن خودتون تو خونه نقش اصلی رو دارید و ...
اتفاقا برعکسه
خصوصا مشکلاتی که داخل مدرسه یا اجتماع اتفاق میفته پدر و مادر باید کمترین دخالت رو داشته باشن و غیر مستقیم ایفای نقش کنن
الان مطمئنا مادر این پسر کوچولو با استرس و ترسی که با زبان بدنش به پسرش منتقل کرده مشکل رو بدتر کرده حتی برای مسئله ای که اصلا لازم نیست بچه تنبیه یا تشویق بشع جایزه دادن.
مهم نیست که چقدر برات زمان برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱❤