2777
2789
سه روز پیش مخلوط سرکه و ابلیمو رو امتحان کردم با گکش پاکن انقد زدم رو پوست قشنگ مثل پلکسر ی لایه از ...

لطفا عکساتو بزار منم یه ناشی رید به ابرو و صورتم نمیدونم چطور پاکشون کنم اگه جواب میده انجام بدمهم فقط بالای یه ابرومم بره خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجارو فعلا سرکه و ابلیمو زدم لایه اول بره کنار. حالا از اینجا ب بعد گوش پاکن بزن تو وایتکس در حد یک قطره ن بیشتر . یهویی کل ابرو رو نباید زد ی نقطه میزنیم در حد دو ثانیه با اون سر گوش پاکن رنگ رو ور میداریم همینجوری تیکه تیکه‌

اینجوری رنگ برداشته میشه اونایی ک میترسن باید بگم بخدا ارایشگرا با همون مواد ریمور ور میدارن اونم اسیدشکمتر از وایتکس نیست تازه انقدر میارن میبرنت . هزینشم ک بحثش جداست‌. دوستان اگه کسی انجام داد از همون اول ترمیم کننده سیکالیفت بزنه . قرمزیش ممکنه یه خورده دیر بره ولی حتما میره 

سه روز پیش مخلوط سرکه و ابلیمو رو امتحان کردم با گکش پاکن انقد زدم رو پوست قشنگ مثل پلکسر ی لایه از ...

وقتی وایتکس زدی خیلی نسوخت یا همون اول که سرکهو ابلیمو رو زدی چطور 

والان اوضاعت چطوره ابروهات و زخم هات خوب شدن

و ترکیم کننده همون کرم اآ چشمی خوبه بزنیم

وقتی وایتکس زدی خیلی نسوخت یا همون اول که سرکهو ابلیمو رو زدی چطور  والان اوضاعت چطوره ابروهات ...

سر که و ابلیمو رو ک زدم لایه اول سوخت کلا برداشته شد دیگه دست نزدم دو سه روز بعد ک داشت ترمیم میشد اون لایه رو کندم ی سر گوش پاکن زدم تو وایتکس اوردم روش کامل رنگ رو برداشت . ی مدتی پماد الفا زدم جاش  چال نشد یا اسکار نزد ولی قرمزه یکم ک اونم با کانسیلر میپوشونم فعلا ولی حداقل چند ماه زمان میبره قرمزیه رفع شه واسه من ک اینجوریه چون قبلا تجربه داشتم

البته من نمیدونم الان پوستتون چجوری شده ولی دکتر جزایری رو از نزدیک میشناسم همسایه خودمون ابروهاش تاتوی  بدی داشت براش درست کرد پوستش هم آسیب ندید خیلی خوب شد. دکتر خوب برید که داغون نشه پوستتون.

چجوری؟

سلام عزیزم

زینت هموله مستر ریموو (پاک کردن) تاتو درکرج هستم میتونم کمکت کنم بدون آسیب به پوست و در کمترین جلسات تتوهای قدیمی تو پاک کنی… جهت مشاوره رایگان میتونی با من درتماس باشی ۰۹۱۹۰۶۰۴۳۳۸🥰

کلا با دو قطره وایتکس برداشته شده

عزیزم میدونید این کارتون اشتباست و باعث خطرات جبران ناپذیری میشه مثل گوشت اضافه یا همون کلویید، سوختگی پوست ، از بین رفتن موهای ابرو ، از بین رفتن پیگمنت پوست و مشکلات دیگه

لطفا مشاوره ی اشتباه ندید … ممنون