2777
2789
وقتی وایتکس زدی خیلی نسوخت یا همون اول که سرکهو ابلیمو رو زدی چطور  والان اوضاعت چطوره ابروهات ...

عزیزم این کارها فقط به پوستتون آسیب میزنه و باعث کلویید، سوختگی پوست ، از بین رفتن پیگمنت پوست و… میشه و بعدش شما دیگه نمیتونید روی ابروتون کاری انجام بدید 

ریموو یه تکنیک درمانی هستش و کسیکه این کارو انجام میده باید تخصص داشته باشه

زینت هموله مستر ریموو (پاک کردن) تاتو درکرج هستم میتونم کمکت کنم بدون آسیب به پوست و در کمترین جلسات تتوهای قدیمی تو پاک کنی… جهت مشاوره رایگان میتونی با من درتماس باشی ۰۹۱۹۰۶۰۴۳۳۸🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجارو فعلا سرکه و ابلیمو زدم لایه اول بره کنار. حالا از اینجا ب بعد گوش پاکن بزن تو وایتکس در حد ی ...

سلام گلم تتو ابروهاتون  پاک  شد  منم میخام پاک بشه سه بار ریمو انجام دادم پاک نشد

سلام گلم تتو ابروهاتون  پاک  شد  منم میخام پاک بشه سه بار ریمو انجام دادم پاک نشد

سلام عزیزم بله پاک شد و چون مراقبت کردم جاش هم خوب شده و واقعا راحت شدم از دست تاتوی مصنوعی .ولی من از بی پولی این روش رو رفتم شما اگر میتونی هزینه کن از راه های دیگ پاک کن

سلام عزیزم بله پاک شد و چون مراقبت کردم جاش هم خوب شده و واقعا راحت شدم از دست تاتوی مصنوعی .ولی من ...

سلام  کاملا پاک شد 

۳ بار ریموو کردم پاک نشد 

با سرکه سیب و سدر دو هفته زدم   پوستم داشت سفید میشد  ول کردم ترسیدم  

بنظرتون چیکار کنم  

اینجارو فعلا سرکه و ابلیمو زدم لایه اول بره کنار. حالا از اینجا ب بعد گوش پاکن بزن تو وایتکس در حد ی ...

سلام عزیزم میشه راهنمایم کنی من یکی گفت با وایتکس ابروت پاک کن آلان زخم شده میشه راهنمایم کن 

سلام عزیزم میشه راهنمایم کنی من یکی گفت با وایتکس ابروت پاک کن آلان زخم شده میشه راهنمایم کن

تورا خدا من یک اشتباهی کردم نمی دام چکار کنم الان پماد جنتاماسین وژل سیکالفیت خریدم تورا خدا راهنمایم کنید