مامان_شایان_و_روژان مدیر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 عنوان با ۱۸ تومن بهترین گوشی ای که میشه خرید چیه | مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 143 پست با ذکر دلیل و رسم شکل لطفا مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤ 1401/08/22 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 ۱۰تومن ازت می گیرم تا یه گوشی ۸ تومن معرفی کنم نه نه میخوام همه شو خرج گوشی کنم😂اما از شیوه کاسبی ت خوشم اومد حتما فروشنده شو مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40204 اتفاقا الترا اشغاله چون اگزینوس زده فقط پرچم داره واس من سری fe ولی اسنپ دراگونه feدو مدل داره اونی که بیشتر تو بازار هست اگزینوسه باید موبایل فروش اشنا داشته باشی یا خیلی خوش شانس باشی که مدل اسنپدراگونش گیرت بیادشما خوش شانس بودی { خانم هستم }
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2511 نه نه میخوام همه شو خرج گوشی کنم😂 اما از شیوه کاسبی ت خوشم اومد حتما فروشنده شو 😂😂😂🤣🤣مبارکت باشه پیشاپیش به شادی استفاده کنی 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40204 من دارم s20feانگار دیگ تولید نمیشه ولی لامصبعالیه اره دیگه تولید نمیشه ولی دیجیکالا داره ازش هنوزولی مدلیش که پردازنده اسنپدراگون داره خوبه مدل اگزینوسش میگن خیلی داغ میکنه { خانم هستم }
دوردنیا_در۸۰روز عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 9936 a52 فورجی هم گوشی خوبیه برای یه کاربر عادی مناسبه من خودم اگه یکم قیمتش پایین بیاد میخرمش تنها تفا ... متشکرم يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 feدو مدل داره اونی که بیشتر تو بازار هست اگزینوسه باید موبایل فروش اشنا داشته باشی یا خیلی خو ... فرق این دوتا چیه یا خدا مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5234 يازده وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐 ببین عزیزم این گوشی ۱۱ پرومکس منه که عکس لایو گرفته بودم پارسال با باتری ۱۰۰ فروختمش و مدل ۱۳ پرومکس خریدم من فکر کردم خانم ها گفتن ۹ ، چون چند شب پیش هم دوستام سوتی ۹ دادن منم کلم داغ بود فکر کردم باز ۹ گفتن 😂😂😂 بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40204 فرق این دوتا چیه یا خدا دقیقا همه چیشون مثل همه فقط پردازندشون فرق دارهیکیش اگزینوسه که تولید خود سامسونگ هست و کیفیتش پایین ترهو اون یکی اسنپدراگونه که تولید امریکاست و در طولانی مدت افت کیفیتش خیلی کمتره و کلا بهتره { خانم هستم }
yara137 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 3641 ببین عزیزم این گوشی ۱۱ پرومکس منه که عکس لایو گرفته بودم پارسال با باتری ۱۰۰ فروختمش و مدل ۱۳ پرومکس ... من نگفتم شما دروغ ميگيد كه نيازي به اثبات باشه عزيزم بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 دقیقا همه چیشون مثل همه فقط پردازندشون فرق داره یکیش اگزینوسه که تولید خود سامسونگ هست و کیفیتش پای ... قیمتشونم یکیه؟می ارزه برای این تفاوت بگردیم دنبال فروشنده اشنا؟ مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40204 قیمتشونم یکیه؟ می ارزه برای این تفاوت بگردیم دنبال فروشنده اشنا؟ قیمتشون باید یکی باشه چون یه مدلناما بعضی فروشنده ها گرونتر میدنتازه ممکنه دست دوم رو جای نو بندازن به مشتری به بهانه اسنپدراگون بودناما در کل اگه اسنپدراگون گیر بیارید خیلی بهتره { خانم هستم }
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 ببین عزیزم این گوشی ۱۱ پرومکس منه که عکس لایو گرفته بودم پارسال با باتری ۱۰۰ فروختمش و مدل ۱۳ پرومکس ... اشکال نداره عوض ش منی که اهل ایفون نیستم کلی خودمو سرزنش کردم ک چرا نمیدونستم ۱۱ وجود نداره و چه دلیلی میتونه داشته باشه😂😂😂😂😂😂 مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40204 قیمتشونم یکیه؟ می ارزه برای این تفاوت بگردیم دنبال فروشنده اشنا؟ چند ماه دیگه S23اولترا معرفی میشهشاید مدل feجدید هم تولید کنن سرچ کن تو گوگل اگه قراره اونم تولید یا معرفی شه برا اون صبر کنکه گوشی قدیمی نخری { خانم هستم }
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 قیمتشون باید یکی باشه چون یه مدلن اما بعضی فروشنده ها گرونتر میدن تازه ممکنه دست دوم رو جای نو بند ... عه نو و دست دوم مگه قابل تشخیص نیس؟ 🙃🙃🙃من دیگه رد دادم امشبتز دکترین دارم مینویسم انگار مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
مامان_شایان_و_روژان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2468 چند ماه دیگه S23اولترا معرفی میشه شاید مدل feجدید هم تولید کنن سرچ کن تو گوگل اگه قراره اونم تولید ... شا حس میکنم نویسنده ی محتوای دی جی کالا هستید😍😍😍😍 مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤