2777
2789
مرسی چقدر خوب توضیح دادید 😍

خواهش میکنم عزیزم، اگر مشورت کردید و به مورد بهتری برخوردید ممنون میشم به منم اطلاع بدید، خودمم میخوام تو همین رنج یه گوشی بخرم و مثل شما اهل تعویض سریع گوشی نیستم و میخوام سال ها برام کار بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم، اگر مشورت کردید و به مورد بهتری برخوردید ممنون میشم به منم اطلاع بدید، خودمم میخو ...

چشم حتما ... ولی فک کنم همینجا به وفاق رسیدیم تقریبا برای s21 fe

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
سامسونگ چی بگیرم؟!  برای بازی نمیخوام اما مصرفم کم هم نیست. گاهی خیلی طولانی مدت میشینم پای ک ...

الان که قیمت گوشیا یهو رفته بالا اما در کل a52sتا حالا مناسب ترین گوشی میانرده بوده ولی اونم باطری خیلی خوبی نداره بدرد کلاس انلاین نمیخوره زیاد

{ خانم هستم }

S21fe باطریش زود تموم میشه اگه برات باطری مهمه a73 بخر اگه دوربین و..مهمه s21fe

به هرحال سری های ۷۰ از ۵۰ بالاترند و s هم از a یالاتره پس با معایب و محاسنش ببین کدوم بصرفه تره

مثلا من چون دیر به دیر گوشی میخرم a نخریدم چون سری a سالی چندتا جدیدش میاد بعد دوسال گوشیت انگار قدیمیه 

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
جک هندزفری از همه پرچمدارا حذف شده از میانرده ها هم داره حذف میشه a33 a53 a73هیچکدوم جک ندارن منم ...

خیلی بی تربیت اند

اینا کار استکباره که مردم حجاباشونو درآرن چون زیر مقنعه عمرا نتونی بولوتوثی

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
گیمر ها فقط باتری مهمه براشون؟

پردازنده براشون مهمه که بتونه بازی رو با گرافیک بالا و سرعت زیاد ساپورت کنه

و پردازنده گوشی های شیائومی خیلی بالاست اما خب فقط برا بازی خوبن به نظرم

{ خانم هستم }

۱۰تومن ازت می گیرم تا یه گوشی ۸ تومن معرفی کنم

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
سامسونگ چی بگیرم؟!  برای بازی نمیخوام اما مصرفم کم هم نیست. گاهی خیلی طولانی مدت میشینم پای ک ...

a52 فورجی هم گوشی خوبیه برای یه کاربر عادی مناسبه

من خودم اگه یکم قیمتش پایین بیاد میخرمش

تنها تفاوتش با مدل s اینه که اینترنت ۵جی ساپورت نمیکنه و پردازنده اش یکم پایینتره بقیه مشخصاتش دقیقا با اون یکیه.

{ خانم هستم }