2777
2789
عنوان

وای چقد از این دخترایی که تو اینستا با مش روب فاز میگیرن بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین بچه فردا با بچه شما تو مدرسه باشه به اونم نشون میده اینو میگن جامعه من حواسم به بچم هست نگرا ...

من بچه پس نمیندازم چون کارای مهم تری دارم عشقمو خرج عشقم میکنم نه بچه این یک 

شما به بچت بگو یاد میگیره اگر درست تربیت شده باشه فراموش می‌کنه ماخودمون بچه بودیم مگه هرکس یه حرکتی میکرد باید میکردیم عجبا

من بچه پس نمیندازم چون کارای مهم تری دارم عشقمو خرج عشقم میکنم نه بچه این یک شما به بچت بگو یاد میگی ...

بچه پس نمیندازی حالا خواهیم دید😅 کار مهمتر چیه مثلا تو ناسا کار میکنین؟شما نگران بچه من نباش....از معاشرت باهاتون خرسند شدم خدافظ

مگه نمیشه هم مشروب خورد هم بوی خوب داد و شیک بود میشه ها من امتحان کردم 😆😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه پس نمیندازی حالا خواهیم دید😅 کار مهمتر چیه مثلا تو ناسا کار میکنین؟شما نگران بچه من نباش....از ...

خواهید دید؟انشالا که خواهید دید قطعا .کار مهم تر یادگرفتن چیزایی هست که شماها حرام میدونید و خوشایند نیست براتون مثل تو جلساتی رفتن که پراز نامحرم هس ولی دراصل پای پول وسطه .من نگران بچه بابامم نیستم چه برسه بچه شما خوش گلدی روز بخیر