2777
2789
عنوان

کسی تجربه عمل میخچه پا داشته؟

1264 بازدید | 14 پست

چجوری بود؟تا چند روز درد داشت؟؟؟

خاک بر سر میخچه

خیلی بیکارم اینم شده قوز بالا قوز

فکر کنم قد ی لوبیا باشه😐

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شکلی هست؟؟

تو پامه دست میزنم مشخصه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

عمل نمیخواد ازین محلول میخچه ها از عطاری یا داروخانه بگیر چند روز ببندش خودش میوفته

برا منم بزرگ شده بود بغل انگشتم جونمو درمی‌آورد اینطوری کنده شد دردم نداشت افتادنش

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
اوووه خیلی گذاشتی بزرگ شه که

روش اسیدم ریختم نرفت

من چند سال پیش عمل کردم .عمل خیلی راحتیه با بی حسی توی مطب برام درش آوردن و بعدم بخیه زد .هیچ دردی هم بعد از عمل نداشتم فقط چند روزی راه نرفتم تا بخیه ها رو واسم کشید

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜

برا منم بزرگ و حال بهم زن شده بود انقد مونده بود 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
عمل نمیخواد ازین محلول میخچه ها از عطاری یا داروخانه بگیر چند روز ببندش خودش میوفته برا منم بزرگ شد ...

زدم ازاینا نرفت

فک کنم چون عمقیه 

من چند سال پیش عمل کردم .عمل خیلی راحتیه با بی حسی توی مطب برام درش آوردن و بعدم بخیه زد .هیچ دردی ه ...

مدسی عزیزم

زدم ازاینا نرفت فک کنم چون عمقیه 

آخه با زدن تنها نمیره 

پنبرو آغشته کن به اون محلوله با چسب باندپیچی کن بزار کلا چندروز همینطوری بمونه ولی هرچند ساعت عوض کن