🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤ آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه میگشاید ❤ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤ آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه میگشاید ❤ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
قربونت بشم عزیزم تو خوبی دخترت خوبه؟؟ اوضاع چطوره؟ چخبر از شوهرت
ما هم خوبیم
اوضاعم هیچی میگذره با بد و خوب روزگار
بعضی وقتا حالم بده بعضی وقتا هم خوب
سلام من داشتم درباره ملیکا کیدز تو نی نی سایت میگشتم دیدم شما خرید کردین. میگم شما کارت به کارت کردین یا از درگاه خودشون پرداخت کردین؟ میگم یعنی درگاه پرداخت مطمئنی داره؟
سلام من داشتم درباره ملیکا کیدز تو نی نی سایت میگشتم دیدم شما خرید کردین. میگم شما کارت به کارت کردی ...
سلام گلم یه بار از پیجش خریدم کارت ب کارت کردم
یه بار از سایتش از درگاه پرداخت کردم
کلا پیج و سایتش مطمئنه نگران نباش