2777
2789

اینو واقعا میگم برامم مهم نیست گزارش بزنید ولی ماهایی که مثل آدم درست زندگی کردیم زندگی خراب نکردیم بدی نکردیم آدم بودیم همیشه بدترین بدبختی ها نصیب زندگیمون شد اما اونایی کع خراب دوعالمن همیشه شاد و خندانن و خوشبخت اره از زندگیشون کامل خبر دارم نگید ظاهریه حالا شاید بگید خدا ولش کرده چه فایده ؟؟ولش کرده؟عمر ما حروم میشه؟؟اون دنیا مگه همه قراره ببینن باید این دنیا ببینیم درس عبرت بشه برا بقیه برا خودشون دست از کاراشون بردارن 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این خوبی تو این بدی نکردن تو هش به دلیل اینکه خدا خواسته تو خوب باشه اتفاقا نگاه خدا تو زندگی تو بیشتره تا امید نباش قشنگم کمکی خواستی بگو در مورد حاجت و تو صرفا چون دلت گرفته این حرفا رو میزنی

ببین این خوبی تو این بدی نکردن تو هش به دلیل اینکه خدا خواسته تو خوب باشه اتفاقا نگاه خدا تو زندگی ت ...

نع دلم نگرفته چشمم به بدبختی هامه همیشه همینو میگم چون هروقت گقتم خدا کمکم کن این مشکل رو حل کن نکرد

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

خب چیزی به اسم وجدان هست.

ک بعضیا ندارن و وجدانشون درد نمگیره از کارای بدشون.

یا اونقدر بی محلی به وجدان کردن که خواب خوابه.

ولی من معتقدم یه روز وجدان همون آدم بد هم بیدار میشه و اونجاست که اون عذاب میکشه 

ولی تو آرومی

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت