2777
2789

سلام خانما این موضوع دختر 14 ساله ی یکی از اقوام دورمونه پدرش دعا نویس بود همه چی خوب بود تا اینکه همین دخترشون بدنیا اومد آخرین فرزند خوانوادشونه از وقتی بدنیا اومد مادرش زیاد میدید توی خونشون اجنه رفت و آمد کنه برای همین به شوهرش میگه دیگه دعا ننویسه ولی فایده نداره بازم میتونن ببیننشون تنها کسی که توی خونه اذیت نمیشد همین دختر بود یه بار وقتی مسافرت بودن دختره به پدرش میگه قراره تصادف کنیم کسی باورش نمیشه ولی واقعا تصادف میکنن و یا دختره به مادرش گفت یه نفر میخواد کولر و بدزده و واقعا کولرشون همون روز گفتن دزدیدن یعنی دختره میتونه اتفاقات بد پیش‌بینی کنه یه نمونه ی دیگش توپ محکم میخوره به چشم دختره ولی دختره میگه هیچی متوجه نشدم دو بار اتفاق افتاد انگار یکی همیشه مراقبشه یا بهش میگه چی درسته چی غلط هر مهمونی میره خونشون اون اجنه ها رو میبینن جز دختره یه بار دختره به پدرش میگه توی تاریکی سایه دیدم سایه ی خودم بودم میتونه وجود جنا و حس کنه ولی تنها کسیه که انگار یکی مراقبشه یا بهش آسیب نمیزنه حتی اگه کسی اذیتش کنه یا به دختره نزدیک بشه اون فرد آسیب میبینه😨😨چهره ی این دختر به گفته ی مامانش خیلی شبیه خالش هست که فوت شده!!! نظر شما چیه؟! اینا کین که مراقبشن این دختره واقعا چرا اینجوری میشه!! 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

داستان کاملا واقعیه تاپیک سرکاری نیست!!! 

من خودم برام تعریف کردن موندم از ترس چی بگم شما چی😨😁

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

من اینو نمیدونم اما یک جادوگری بهم گفت اگر میخوای جادوگر واقعی رو کشف کنی ببین بچه دارن یا ن 

جادوگران واقعی جن ها بچه هاشون رو تو نطفه خفه میکننیا تو نطفه ورد میکنن ب هیمن خاطر هیچ وقت بچه دار نمیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو نمیدونم اما یک جادوگری بهم گفت اگر میخوای جادوگر واقعی رو کشف کنی ببین بچه دارن یا ن  ...

خوب با جادوشون میتونن جلوی اجنه وایسن و بچه دار هم بشن اگه واقعا جادوگر باشن

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐

و منی که مثل سگ میترسم ولی باز اومدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من اینو نمیدونم اما یک جادوگری بهم گفت اگر میخوای جادوگر واقعی رو کشف کنی ببین بچه دارن یا ن  ...

وای چه جالب اتفاقا بچه قرار نبود بدنیا بیاد ولی شد

و منی که مثل سگ میترسم ولی باز اومدم

منم😂😂😂

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
منم😂😂😂

چی کار کنیم حالا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا از دختره نمیپرسن که از کجا متوجه میشه؟ 

معمولا میگه کسی نباید بدونه چرا این اتفاقا برام بیوفته وگرنه بهت آسیب میزنه مادرش وقتی فهمید مریضی شدید گرفت خود منم وقتی فهمیدم کدومه یه شبانه روز کامل بدون دلیل مریض بودم

همین یه بچه رو دارن؟

نه این آخرینه قرار نبود بچه دار شن ولی هر کاری کردن نتونستن سقطش کنن