2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسایی که میترسن نیان+داستان واقعی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 84 پست
خب میتونه اون اجنه با مادرش ازدواج کرده باشه ولی مادره خبر نداشته باشه بعد باهاش رابطه پیدا کرده مید ...

اگه وارد رابطه شده باشه باهاش بچه اونه احتمالش کمه ولی احتمالش هست 

خب میتونه اون اجنه با مادرش ازدواج کرده باشه ولی مادره خبر نداشته باشه بعد باهاش رابطه پیدا کرده مید ...

وای چه جالب پس احتمالش هست خیلی ممنون گلم بهشون میگم امیدوارم مشکلت حل بشه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه جالب پس احتمالش هست خیلی ممنون گلم بهشون میگم امیدوارم مشکلت حل بشه

عزیزمی فقط به پدره بگو نظرش نسبت به زنش بد نشه یا دلش چرک نشه چون ن زنش میخواسته ن خبر داشته و ن لذتی برده 

عزیزمی فقط به پدره بگو نظرش نسبت به زنش بد نشه یا دلش چرک نشه چون ن زنش میخواسته ن خبر داشته و ن لذت ...

چشم عزیزم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

سلام عزیزم 

احتمالش زیاد هست که با مادر دختره رابطه داشتن 

پدر بزرگ من اینجچر که میگن با یه جن ازدواج کرده توی مجردی و سه پسر دارن ،و خانومه به پدر بزرگم گفته مانع زندگی انسانیت نمیشم،و فرزند و نوه زیاد برات طلب میکنم ،مواظبتون میمونم و زمانی عمرت تموم بشه ۲تا ۲ تا و ۴ تا ۴ تا خانوادت رو هم میفرستم پیشت ،

پدربزرگم دقیقا ۹۸ ساله شد امسال ،قلبش ۴۵ درصد کار میکنه ،سرپاست،چشاش میبینه ،فراموشی نگرفته،تک به تک مارو میشناسه،هیچ خاطره از هیچ سالیش فراموشش نشده،حتی کمرش خم هم نشده ،خانومش اسمش (مارو)هست که اسمشو هممون میدونیم.

وقتایی میاد کنار بابابزرگ میبینیم داره یه گوشه آروم حرف میزنه محلو ترک میکنیم نمیمونیم.

راستی یه چیز دیگه که از همه ی اینچیزا برای خودم جالبتر و عجیبتر بود اینه که خانواده ی مارو به پدربزرگم قران خوندن یاد دادن ،و همون سن نوجوونی بابابزرگم رو به اسم ملا صدا میزنن،هم ما هم اونا