2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسایی که میترسن نیان+داستان واقعی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 84 پست
دیگه خیلی داره ترسناک میشه  بای بای ما رفتیم بای بای ما رفتیم 🤚🤚

بودی حالا😁

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
تقریبا اره شانس بیاره نبرنش زنه خودشون کنن ببین اون دختر هرکاری اونا بگن انجام میده و هرکاری اون دخت ...

به نظرم همزاد داره

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا اره شانس بیاره نبرنش زنه خودشون کنن ببین اون دختر هرکاری اونا بگن انجام میده و هرکاری اون دخت ...

درسته از بچگی همینجوری بوده بدون اینکه کاری کنه انگار برای ارتباط گرفتن با اونا متولد نشده دختره هم واقعا خوشگله آدم وقتی میبینتش نمیتونه چشم ازش برداره

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
به نظرم همزاد داره

همزادش زیادی مراقبشه😁

بودی حالا😁

قربانت برم دیگه بچه ام رو گازه 

غذام داره گریه میکنه😅

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
قربانت برم دیگه بچه ام رو گازه  غذام داره گریه میکنه😅

وای خاک به سرم بچت روی گازه؟ برو غذا داره گریه میکنه😁😂

نچ همزادش نیس 

عزیزم شما خیلی اطلاعات داری پس یعنی بدون اینکه کاری کنه دختره شده جزوی از اونا موضوع عجیبی نیست؟ 

با اینکه ترسیدم از عنوان ولی متن باورم نشد اصلا هم ترسناک نبود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

با اینکه ترسیدم از عنوان ولی متن باورم نشد اصلا هم ترسناک نبود

😶😶

من خودمم اول باورم نشد ولی میتونی کامنتا و بخونی آخه عزیزم دلیلی دارن بیان راجب دخترشون بهم دروغ بگن😶

بچه ها من شنیدم اونا که با اجنه ها دوستن خیلی خوبه براشون

مثلا هرکار دوست داشته باشن میتونن انجام بدن 

از همه چی خبر دارن 

کسی نمیدونه چطوری میشه باهاشون دوست شد 

من دوست جن میخوام😂

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
عزیزم شما خیلی اطلاعات داری پس یعنی بدون اینکه کاری کنه دختره شده جزوی از اونا موضوع عجیبی نیست؟&nbs ...

ن چیز خاصی نیست چند حالت داره یا تا اخر عمرش باهاش در ارتباطن اما کمتر یا باهاش ازدواج میکنن.... احتمالا بزرگ تر بشه اروم تر میشه کاراش اما اگه نشدم نمیشه کاری کرد الکی نیستن نمیشه در بیوفتی باهاشون 

😶😶 من خودمم اول باورم نشد ولی میتونی کامنتا و بخونی آخه عزیزم دلیلی دارن بیان راجب دخترشون بهم در ...

هوم🤔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️