2777
2789

چون هم درکی هم طرز فکری بچه رو ساپورت میکنن هم طرز نگاه جامعه واعتماد بنفس خود بچه و خیلی نکات مثبت .اوناییم ک میگن ن خودشون برادایندشون تلاشی نکردن و دارن توجیه میکنن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

از همه اینا بیشتر پولشون به درد میخوره

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه اینا بیشتر پولشون به درد میخوره

کسی ک جایگاه داره پولشم بلده دراره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اگر تحصیل نکرده باشن توجه نمیکنن به بچشون

من خوشم نمیاد چون اونطور ک باید ن  شاید ازنظرخودشون اره

بهترین چیزه تعارف که نداریم

بله همینطوره

من خوشم نمیاد چون اونطور ک باید ن شاید ازنظرخودشون اره

شما خودت مادر پدرت چیکاره بودن و خودت الان چه کاره هستی؟ من دوستم مامانش دیپلم اینقدر سخت گیر بود رو بچه هاش یکیشون پزشکی میخوانه یکی دیگشونه دندون رتبش شد 12