2777
2789

با اینکه واقعا خسته بودم ولی باخنده رفتم به استقبال و اینا ولی بغل و روبوسی نکردم، اومدن نشستن و یکم از حالم پرسیدن دختر خالم ی نگاه به خونه انداخت گفت«18 سالشه و بسیار وقیح و بی ادب کل فامیل میدونن» واا یعنی انقدر حالت بد بود پنجره رو یه دسمال نکشیدی؟ بخدا با یه لحنی گفت انگار منو استخدام کرده بودن پنجره تمیز کنم! من اصولا جوابشو نمیدم چون همیشه مامانش جوابشو میده این دفعم زود خالم گفت وا ملیکا دختر خالت مریض بوده خونه به این تمیزی، بعد رو ب من خندید گفت خاله اخلاقشو میدونی ک شوخه

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلت چیه اسی؟

مدیر عامل شرکتم عزیزم

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

مگه انفولانزا هم عیادت داره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
با اینکه واقعا خسته بودم ولی باخنده رفتم به استقبال و اینا ولی بغل و روبوسی نکردم، اومدن نشستن و یکم ...

یکی نیست بگه مریض به اندازه کافی حالش خراب هست عیادت میری یا مثل مارنیش بزنی حالشوخرابترکنی😬😒

اگر من بودم و شرایط نداشتم و دراصل حال و حوصله مهمون نداشتم  سریع میرفتم خونه مامانم بیان اونج ...

اخه وقتی میگه یه ساعت دیگه اونجاییم چی بگم من

خوش بحالت ماشین و خونه مستقل داری  انقددوست دارم منم پول درارم😩ولی بچه دارم  کسی ...

ایشالا میتونی عزیزم

منم با خنده گفتم بله دیگه همه اخلاق ملیکا رو میدونیم نمیدونه از چی ایراد بگیره به در و دیوار گیر میده، اینو گفتم رنگش مثل گچ دیوار شد «اکثرا جوابشو نمیدم این دفعه حرصم گرفته بود» خالمم خندید گفت خب دیگه چخبر عزیزم چه طور گذشت این دوهفته، منم گفتم خیلی بد بود خاله جون و از مریضیم گفتم، باز دختر خالم گفت دو هفته مریضی مامان به ما نده یوقتت قشنگ با لحن کش دار 

تند میگم من میام  رودربایستی داری با مادرت؟؟

نه اصلا اتفاقا خیلی با خانوادم راحتم اون موقع هول شده بودم اصلا نمیدونستم چیکار کنم

اصلا به قدری ک این بشر بچگونه رفتار میکنه و حرف میزنه تو مغزم نمیگنجه،«اینم بگم زنونه اومده بودن مرد نبود باهاشون» دیگه خیلی ناراحت شدم بهش گفتم عزیزم تو که میترسیدی مریض شی چرا اومدی اصلا؟ دیگه اومد جواب بده خالم بهش چشم غره رفت رو ب من گفت نه خاله ملیکا بخاطر درساش میگه وگرنه خیلی دوست داشت بیاد ببینتت،«میدونم ک صد سال نمیخواست بیاد منو ببینه این بشر چشم دیدن مامانشم نداره» منم ی خنده تصنعی کردم و گذشت تا موقع شام

منم با خنده گفتم بله دیگه همه اخلاق ملیکا رو میدونیم نمیدونه از چی ایراد بگیره به در و دیوار گیر مید ...

درکل ‌‌‌‌‌‌‌‌بخوام بهت نظربدم اینه که حیف نیست دخترقوی ومسقلی مثل شما اعصابشوبرااینچیزاخوردکنه؟! 

جوابشو همون موقع بده بعدش حرصشونخوری 

بااینجورآدمای پرروبایدمثل خودشون رفتاربشه تاادب بشن

درکل ‌‌‌‌‌‌‌‌بخوام بهت نظربدم اینه که حیف نیست دخترقوی ومسقلی مثل شما اعصابشوبرااینچیزاخوردکنه؟!&nbs ...

نظر لطفته عزیزم، اخه یه دفعه دو دفعه نیست ک... هردفعه این باید ی چیزی بگه