2777
2789

اصلا ب قدری حالم خراب شد نفهمیذم چیشد به داداشم زنگ زدم گفتم مامان چی میگه گفت ظهر خاله به مامان زنک زد میایم عیادت دلمون براش تنگ شده،ب قدری شک شده بودم از شدت بی شعوری خالم گوشیو قطع کردم فقط برم خونه رو جمع کنم، خونم زیاد بزرگ نیست ولی ی اخلاقی دارن اینه در اتاقا بسته باشه ناراحت میشن مامانم میگه!دوییدم اتاق 

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تو عمل انجام شده قرار گرفته خودشم .مشکلی نیست سخت نگیر خاله و مادربزرگن 

اون که اره ولی اگه بدونی بعدش چیا بارم کرد دختر خاله بی فرهنگم

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

هستین بنویسم؟ 

با هر بدبختی بود اتاقو جمع کردم یا حداقل در ظاهر جمع کردم و یکمم خودمو درست کردم ساعت 9 اینا بود رسیدن 

خب

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

تموم شد لایکم کن اسی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

اگر من بودم و شرایط نداشتم و دراصل حال و حوصله مهمون نداشتم 

سریع میرفتم خونه مامانم بیان اونجا عیادت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃