2777
2789
عنوان

مادرایی که تجربه مسافرت با بچه زیر دوسال دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 73 پست
من از نوزادی با بچه زیاد مسافرت رفتم چون شهر مامانم با خودمون یکی نیست و مسافرت هم زیاد میریم ، &nbs ...

نه سرحاله فقط یکم خلط داره 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بچت خیلیییی شیر بوده چرا رفتی؟ بچت مریض ضد یا خودتون؟ چیشد بتعریف

اره من نمیخواستم برم  بچم تو ۱۰ روزگیش گفتن یه بیناری داره  که سوهرم نذر کرد اگر معلوم بشه نداره بعد ۴۰ ببرش مشهد من گفتم  نریم بچه کوچیکه گفت حالا که معلوم سد بچم خوب شده باید ببرمش  دیگه رفتیم ولی واقعا بیچاره شدم  بچم همش چسبیده بود بهم  شیر میخورد هیچی از مسافرت نفهمیدم  سخت بود بعدشم کهاوندیم همین رسیدیم مجبور شدیم راهی بیمارستانا بشیم  باید بستری میشد تخت خالی هیچ بیمارستانی نداشت نگم برات   چهار روزه کارم گریه است  خداروشکر الان بهتر شده ولی جون نداره طفلکم سرفه میکنه شیر بالا میاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه طفل معصوم خیلییی کوچیکه  واسه سرما خوردگی فرستادنش بیمارستان؟  چند روز بستری بود؟

اره یه دکتر بی سواد بیشعور گفت بچت تا صبح نمیمونه حالش بده باید بستری بشه بردم بیمارستان کودکان اونجا گفتن کی گفته   نیاز به بستری نداره ولی تا به اونحا برسیم مردیم  از بس دنبال بینارستانی بودیم که شخصی باشه و مخصوص نوزاد ها داشته باشه تجهیزات  ولی از بس شلوغ بودن تخت نداشتن اخرم که یه دکتر اومد گفت  هم تنفسش خوبه هم اکسیژنش هم ازمابش خون گرفتن گفتن لازم نیست    

منم میخواستم تا کویچکه ببرم ب اقام بگم اقا ببینین بچمو ولی هنوز نطلبیدنش بچم دیگ نزدیک سه سالش شد اق ...

الههههی عزیزم ایشالله شما هم قسمتتون بشه 

منم خیلی دوست داشتم زود ببرمش

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

عزیزم اینایی که گفتی هر سه تا رو دم کنی برا بچه خوبه من بچم یک سالو ۱۰ماهشه خلط داره نمیتونه دربیاره ...

بله هرسه رو باهم دم کنی روز دوبار خیلی خوب و تاثیر گذار

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
کلا سعی میکنم نبرمش بیرون زیاد نوبتی نگهش میداریم تو هتل 

خب دیگه تموم سوپم بگیر دائم بهش بده چیزی نمیشه آقا طلبیده برو بهش بگومن و یادش نره هنوز منتظرم 

بچه من فقط شیر مبخوره اصلا غذاخور نیست بخوره هم خیییییییلی کم ولی میتونم زودپزشو ببرم براش سوپ بپزم ...

نظر منم همینه که زودپز و یکم مواد سوپ با خودت ببری. خوب دیگه مسئله ای نمیمونه انشاالله حسابی خوش بگذره برا ما هم دعا کن

نظر منم همینه که زودپز و یکم مواد سوپ با خودت ببری. خوب دیگه مسئله ای نمیمونه انشاالله حسابی خوش بگذ ...

ان شاءالله حاجت روا عزیزدلم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
ممنون از اینکه جواب دادین ب نظرت همشون عطاری داره؟

آره عشقم اینا داروی گیاهی برا سرماخوردگی فقط بگم زیاد دم کنی تند میشه از هرکدوم یه قاشق چایخوری بریز باعشل دم کن ... بابونه هم هست یادم رفت بگم من اعتقاد نداشتم ولی دارو گیرم نیومد رو آوردم به این ... شکر تقالم خوبه باشیر باید دم کرد ولی باید قشنگ تمیزش کنی از عطاری بپرسی یادت میده