2777
2789
عنوان

مادرایی که تجربه مسافرت با بچه زیر دوسال دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 73 پست

الان ببرش یه حمام ابگرم که خلطاش بیاد بیرون بعد از حمامم گرم نگهش دار. و برو. اونجا هم حواست باشه عرق داره نیاریش بیرون که دوباره مریض بشه. خدایی نکرده مریض هم بشه دارالشفا داره حرم.

بسپرش دست امام رضا علیه السلام

التماس دعا

تیکر دفاعمه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مواظبش باش اگ میری

مشهد سرده

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

من بچم ۱۶ ماهشه خیلی شیطون هست نااروم هیچ جا اروم قرار نداره در مورد مریضی هم که الان خیلی خیلی وضع خرابه همه دارن انفلانزا میگیرن قربون امام رضا برم منم دلم میخواد برم حرمش ولی بخاطر بچم فعلا نمیرفتم حالا خودت بشین سبک سنیگن کن بعد ببین می تونی یا نه من خودم باشم نمیرم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چقدر دلم مشهد خواست پسرم ۲۶ ماهشه هنوز قسمت نشده پسرمو ببرم پابوس امام رضا آخ ..... استاتر عزیزم ...

الهی قربون دلت برم من ان شاءالله خیلی زود قسمتت بشه به خدا من مدتهاست شبانه روز کارم گریه است برا مشهد الان باپیامت باز گریم گرفت 😭

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

استارتر یه مسئله ای هست ببین میتونی این کار رو انجام بدی یا نه اگه میتونی برو اگه نه بیشتر فکر کن. چون بچه ت کم سن و سرماخورده هست اگه غذاهای بیرون بهش بدی بدتر میشه اگه شرایط جوری که میتونی اونجا خودت براش سوپ درست کنی مشکلی نیست وگرنه بیشتر فکر کن رو سوپ های هتل ها هم نمیشه خیلی حساب کرد معمولا پر ادویه هستن که خیلی برای بچه مناسب نیست

عزیزم خودت چکش کن ببینم شرایط سفر داره یانه ،منکه بچم زیر یکسالش بود رفته بودیم زیارت هواهم سرد بود مراقبش بودم همش فکروحواسم پیشش بود توهم اگه رفتی باید همه چیو ول کنی همه حواست به بچه ات باشه هی دمای بدنشو چک کنی بیشتر بغلت باشه ،زیارت هم یه بار برو به حرم بعدش بیشتر تو هتلتون باش 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

من یکماه پیش با دوتا بچه ۴ساله و ۸ماهه رفتم مسافرت خیلی هم عالی بود و خوش گذشت، بنظرم نگرانی نداره ، سخت نگیری خیلی راحتتری

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯