2777
2789
عنوان

مادرایی که تجربه مسافرت با بچه زیر دوسال دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یه مسئله ای هست ببین میتونی این کار رو انجام بدی یا نه اگه میتونی برو اگه نه بیشتر فکر کن. چ ...

بچه من فقط شیر مبخوره اصلا غذاخور نیست بخوره هم خیییییییلی کم ولی میتونم زودپزشو ببرم براش سوپ بپزم مگه چقدر کار داره 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

اینجا هرکی تجربه ی خودشو میگه و شرایط هرکی با یکی دیگه کلا متفاوت هست شاید بچه عرق کرده باد خورده مریض شده الان بهت میگه نرو شاید یکی دیگه رفتنی هوا کاملا خوب بوده بچه سالم رفته و برگشته الان بهت بگه برو 

اگه کمکی داری که حرم رفتنی بچه رو نگه داره برو ولی تا میتونی بچه رو حرم نبر چون بیرون اومدنی ممکنه باز سرما بخوره 

عزیز دردانه ی خدا🌹

من از نوزادی با بچه زیاد مسافرت رفتم چون شهر مامانم با خودمون یکی نیست و مسافرت هم زیاد میریم ،  الان دو سال و نیمه ست بچه م انقدر رفته و اومده ماشاالله خوش سفره چه پروازی چه با ماشین شخصی ، ولی بحث بچه مریض فرق می‌کنه اگه بچه ت توی خونه می‌خوابه و استراحت می‌کنه یا کمی بی حاله من بودم نمیرفتم ولی اگه بازی می‌کنه و سر حاله و زبر و زرنگه میرفتم 

من از نوزادی با بچه زیاد مسافرت رفتم الان دو سال و نیمه ست بچه م انقدر سفر رفته ماشاالله خوش سفره چه ...

اره منم الحمدا..زیاد با بچم مسافرت رفتم الان دپسالو نیمشه

من دقیق دوسالو 10ماهشه شما چند وقتشه 

شما چند کیلو هیت؟

چقدر دلم مشهد خواست پسرم ۲۶ ماهشه هنوز قسمت نشده پسرمو ببرم پابوس امام رضا آخ ..... استاتر عزیزم ...

منم میخواستم تا کویچکه ببرم ب اقام بگم اقا ببینین بچمو ولی هنوز نطلبیدنش بچم دیگ نزدیک سه سالش شد اقاااا بطلبین بخدا بوم همش میگه امام رضا هر امامزاده یا حرمی میبینه میگ امام رضا بخدا اگ ما بهش گفته باشیم😭😭😭😭😭