2777
2789
عنوان

بچمو برداشتم آوردم

505 بازدید | 30 پست

با شوهرم رفتیم از مهد بیاریمش دیدم جلوی در وایستاده چند نفر از مامانا دنبال بچشون رفته بودن اینم کفششو پوشیده بود وایستاده بود دم در منو دید دوید اومد

چند دقیقه وایستادم ببینم میان یا نه که نیومدن منم ناراحت شدم بردم سوار ماشین شدیم

به شوهرم گفتم زنگ بزن بگو برداشتیمش گوشیش زنگ خورد چند دقیقه طول کشید زنگ بزنه گفتن وای انقدر خیابونو گشتیم سکته کردیم صداشونم پر از استرس بود گفتن ازین به بعد بگین خیلی نگران شدیم و اینا

الان میگم کاش بدون اطلاع سوار ماشین نمیشدم حالا یوقت گم نشه بگن شاید ا‌مدن دنبالش بردن

خواستم به خودشون بیان بچرو ول نکنن

کی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همون جا که بچه تنها بود صداشون میزدی میگفتی بچه رو دارم میبرم و تذکر میدادی چرا بچه باید تنها اینجا باشه اگه میرفت بیرون هم متوجه نمیشدید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

میرفتی جلو مهد میگفتی بچم بدید ببرم یکم می‌ترسوندیشون و اینکه مهد مناسبی فک نکنم باشه

من اشتباه نکردم؟تعدادشون کمه ولی پیش دبستانیا زیادن بچم قاطی اونا میشه

تلفنی گفتم بهشونبچم ۳سال نسده متوجه نمیشه

وای چقدر سهل انگار

بچه برداشتی آوردی

باید میرفتی داخل تذکر میدادی میگفتی بچه جلو در چیکار میکنه

میرفت بیردن یا یکی برداشت می‌برد چی

مهد بچتم عوص کن

خودت مراقب بچت باش که فردا روز خدای نکرده آسیب نبینید