2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب دختر۶ماهه ام گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 30 پست

میگه بچه رو از خونه بابات نیاوردی ک مال خودمونه همچین هم رواله میگن

پس چرا ب بقیه نوه هاش نمیگه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
ب نظرتون با همچین مادرشوهری چطور رفتار کنم اخه ،از دستش خسته شدم قبلا ب خودمم توهین کرده بود ولی بچه ...

سعی کن رفت و امدتو کم کنی یا با شوهرت صحبت کن

حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیم گرفتم نرم 

حامله بودم تو جمع گفت ما راضی نبودیم این حامله باشه دیشب میگم اینطوری گفتی میگه حرف درمیاری زد زیرش

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
سعی کن رفت و امدتو کم کنی یا با شوهرت صحبت کن

از من قطع کرد زنگ زد ب همسرم بابامو فحش میداد فقط منم میشنیدم

خب اون‌بجش هست تنها بره شما چرا میری الان شوهرت هیچی نگفت به این رفتار زشت

روز اول بچه ام دنیا اومد اومد بالا سرش گریه میکرد میگفت من همچین نمیخواستم ک

میگه بچه رو از خونه بابات نیاوردی ک مال خودمونه همچین هم رواله میگن پس چرا ب بقیه نوه هاش نمیگه

مادرشوهر منم ازین 💩ها زیاد میخورد الان هفته یکبار دوساعت نوه هاش میبینه منم کلا نمیرم 

لیاقتشون در همین حد 

میگفت بچه منه پسر منه همه مال منن منم نشونش دادم در عمل مال کیه اما بدون دعوا و درگیری از پشت مثل خودش پاش بریدم کلا با سیاست الان تا آخر عمر نه راه پس داره نه پیش 

به بچه هام یاد میداد می گفت من مادرتون بگین مامان کاری کردم که مادربزرگم نباشه بی همه چیز روانی 

روز اول بچه ام دنیا اومد اومد بالا سرش گریه میکرد میگفت من همچین نمیخواستم ک

میخاستی بگی همینجوری رک حالت خوبه ؟این بچه مال منو شوهرم ما هم میخایمش مگه قرار بود از اول تو بخای مگه اومدی بقالی پفک بخری انسان وسیله نیست خوشت بیاد یا نیاد باید با این آدم‌ها دقیقا اینجوری حرف زد سلیطه بازی تا درنیاری زجر کشت می کنن 

مادرشوهر منم ازین 💩ها زیاد میخورد الان هفته یکبار دوساعت نوه هاش میبینه منم کلا نمیرم  لیاقتش ...

ما هفته ای یبار میرفتیم اونم در حد ۲-۳ساعت الان اونم نمیرم بچه معصومم اسمش دلارا هس بعش میگه دلاره بعد ب بچه جاریم میگه ماه بالام

میخاستی بگی همینجوری رک حالت خوبه ؟این بچه مال منو شوهرم ما هم میخایمش مگه قرار بود از اول تو بخای م ...

چون اون موقع جوابشو ندادم الان سوار شده 

بعد اینو چاره بگو خواهر

ما هفته ای یبار میرفتیم اونم در حد ۲-۳ساعت الان اونم نمیرم بچه معصومم اسمش دلارا هس بعش میگه دلاره ب ...

رک تو چشمش نگاه کن بگو رفتارت بسیار زننده هست من اجازه نمیدم کسی به بچم توهین کنه ادامه بدی دیگه نمیام اینجا ما اونموقع کم سن بودیم مسی بهمون یاددنداد پوستمون کندن خانواده شوهر شما بایست جلوش والا دقت میدن اپیرت میکنن 

طرف روانیه پس

خودش ب کنار چون چن نفر ازش طرفداری میکنن دور برمیداره

رک تو چشمش نگاه کن بگو رفتارت بسیار زننده هست من اجازه نمیدم کسی به بچم توهین کنه ادامه بدی دیگه نمی ...

فعلا نرم ببینم چی میشه 

حرف و دردم اینقد زیاده نمیدونم کدومو بگم 

اون یکی جاری سپرده ب دخترش دلارا رو بغل نکن میاد بغل میکنه بعد میگه عه فک کردم ماهلینه

فعلا نرم ببینم چی میشه  حرف و دردم اینقد زیاده نمیدونم کدومو بگم  اون یکی جاری سپرده ب د ...

من ناراحت میشم خودشم وقتی خواهرشوهر و همسرم هست یه مدل دیگه با منو بچه ام هستن تا اونا میرن بیرون کلا مدل عوض میشه  این سری تصمیم گرفته بودم نذارم بغل کنه ک اینطوری شد دیگه نرم

فعلا نرم ببینم چی میشه  حرف و دردم اینقد زیاده نمیدونم کدومو بگم  اون یکی جاری سپرده ب د ...

بی زبان. ساده گیرت آوردن خاستن بغل کنن تو نباید بزاری بگو اذیت میشه دست بالا بگیر محل نده و طلبکار باش جوری رفتارکن خودت بچت شوهرت بالاتر میدونی این حس بهشون القا کن دارم بزور تحملتون می‌کنم تو هم تا به بچت دیت زدن یه جوری کن یعنی حالت بهم خورده بزار شخصیتشون خورد بشه اونموقع که اعتماد بنفششون گرفتی لال میشن مطمعن باش دست پیش نگه دار نه پس هرچی غذا آوردن ایف پوف کن بگو سرد کرم بچم اذیت میشه وای میخام‌برم خونه تو هم مثل خودشون بکن ساده نباش