میدونم دوسش نداره منم گفتم چرا همچین میگی بعد بچه رو برداشتم اومدم بیرون زنگ زدم پشتش ک احترام خودتو نگه دار گفت تو بهم احترام نذار خاک تو سرم شد وقتی تو با پسرم ازدواج کردی تورو قالب کردن
زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از مادرشوهرا بعیده این حرفا 😐😐😐آدم فکر میکنه سنی ازش گذشته این حرفا چیه ادم مگه به نوش اینجوری میگه خاک تو سره اون مادرشوهر اگه یذره غیرت تو وجودت باشه تا عمر داری پاتو نمیزاری خونه ی همچین مادرشوهری فکر کن مرده از اولش مادرشوهر نداشتی 🚶♀️