2777
2789
عنوان

فکر کردن به یک شخص

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 28 پست

منم بعضی وقتا همین حالت برام پیش میاد. کلی هم تو دلم به اوت طرف بدوبیراه میگم که چرا میاد تو ذهنم . واقعا دلیلشو نمیدونم . فکر میکنم به ضمیر ناخودآگاه مربوط میشه . شاید از ظاهر؛ رفتار؛ حتی حرکاتش شباهت کوچیکی به تصویری در گوشه ای از ذهنمون داره .  من از این نظر که شما به قضیه نگاه میکنی نگاه نمیکنم . ولی خب این حالت خیلی رو اعصابمه درکت میکنم

بالاخره ی چیزی هست فقط خودت میدونی چیزی داره که تو ناخودآگاهت از اون خوشت میاد ولی خودت بیخبری 

نمیدونم گلم امیدوارم دیگه تو ذهنم نباد با اینکه چیز خاصی شاید از نظر خیلیا نباشه ولی واقعا عذابم میده دست خودم نیست خیلی تحت فشارم   هبچ خوشم نمیاد  بهش فکر کنم ولی انگار تحت کنترلم نبست 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن وسواس فکری .مقابله نکن اصلا بدترمیشه

شما تجربه داشتی؟  دقیقا باید چیکار کرد با وسواس فکری؟

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
بهش میگن وسواس فکری .مقابله نکن اصلا بدترمیشه

عزیزم اگر وقت داری بیشتررتوضیح بده اولین بار میشنوم شاید کمکم کنی نمیخام بهش فکر کنم  ممنونت میشم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

شمام این تجربه رو داشتین؟

اره عزیزم .فقط بی توجهی و اجازه بدی افکار بیاد عبورکن و عکس العمل نشون ندی ،درگیرنشی فقط نگاه کنی بهشون ،وسواس از فکر زیاد و تجزیه تحلیل بوجود میاد ،درمانش بیخیالی و بی توجهی

اهل شیراز🤗

منم بعضی وقتا همین حالت برام پیش میاد. کلی هم تو دلم به اوت طرف بدوبیراه میگم که چرا میاد تو ذهنم . ...

خب منم همینم مثل شما حتی بد و بیراه میگم

شمام این تجربه رو داشتین؟

بله دارم و خیلی رو اعصابمه و واقعا  دلیلشو نمیدونم 

ذکر میگم  دعا میکنم ولی همچنان هس 

بعد به خودم بد و بیراه میگم   

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
اره عزیزم .فقط بی توجهی و اجازه بدی افکار بیاد عبورکن و عکس العمل نشون ندی ،درگیرنشی فقط نگاه کنی به ...

ممنون از توضیحت عزیزم

بله دارم و خیلی رو اعصابمه و واقعا  دلیلشو نمیدونم  ذکر میگم  دعا میکنم ولی همچنان ه ...

باور کن منم تو نماز هام به خدادمیگم خدایا فکر و خیال این ادم رو از سرم بیرون کن  خیلی بده واقعا نمیدونم این چی بود اولش اهمیت نمیدادم الان بیشتر شده

عزیزم اگر وقت داری بیشتررتوضیح بده اولین بار میشنوم شاید کمکم کنی نمیخام بهش فکر کنم  ممنونت می ...

صبا جان تاگفتی من متوجه شدم چون خودم باهاش درگیرم. نگران نباش انقدرچیز ترسناکی نیس فقط باید بهش توجه نکنی  اجازه بدی افکار بیان نگران نباشی ،فکرکنم چون آدم بشدت متعهد و وفادارو شاید مذهبی باشی براهمین این افکار برات اینطور بصورت وسواس دراومده ، پس نگران این افکار نباش تو با این افکاری ک میان بذهنت آدم بدی نمیشی عزیزم این فقط ی فکره ،جلوشو نگیر.و اجازه بده بیاد ،این و برات بگم هرچقد جلوشو بگیری بدترمیشه ،وسواس یعنی تکرار یه فکر ک باعث نگرانی و اضطراب میشه .بمروربهترمیشی اگ جلوشو نگیری

اهل شیراز🤗

درمان وسواس فکری ، جلو افکارت به هیچ عنوان نگیر بزار اونقدر تو ذهنت تکرار بشه تا برات بی اهمیت بشه ، هر چی جلو افکار رو بگیری اذیت میشی و استرس بیشتری رو مجبوری تحمل کنی که خودش به شدت وسواس کمک میکنه .

رسد آدمی بجایی که بجز حسین نبیند
صبا جان تاگفتی من متوجه شدم چون خودم باهاش درگیرم. نگران نباش انقدرچیز ترسناکی نیس فقط باید بهش توجه ...

ممنونم عزیزم خیلی بهم ارامش دادی الهی خیر و خوشی ببینی