2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم پول مشخصی هر ماه بهم بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 60 پست
برو خدارو شکر کن هروقت میخوای چند میلیون میده. هر وقت ۴ تومن داد ۳ تومن خرج کن ۱ تومن پس انداز کن.د ...

این راهکار خوبیه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی پول میده پول طلا رو هم بده برات

عملا پول دستته شما

هرچند من فلسفه اینکه زن کارت و شماره حساب برای خودش نداشته باشه درک نمیکنم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بنظرم این دیگه توقع زیادیه که بیشتر از نیازت برداری و بری پس انداز کنی به جاش برو کار کن و پولتو پس ...

درسته ولی فعلا سرکار نمیرم وقتی درسم تموم شد شوهرم گفت بچه دار شیم بعد برو سر کار…با اینکه شرایط کاری خوبی داشتم ولی اینجوری توافق کردیم.. منم منتظرم بچه هام بزرگتر بشن برم سرکار..

جان چیزی شده؟

نه گلم، ناراحت نشو. ولی استارتر میخواد یه مبلغی برای خودش پس انداز داشته باشه، شوهرش ندونه اصلا. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

واقعااا خوشبحالت خدا روزیتون زیاد کنه خواهر زندگی شما ارزوی خیلیاست از جمله خودم که شاید باورت نشه بخدا یه کتونی دارم مال 4سال پیشه منه امسال بچم داره برا مدرسه میپوشه چون نداریم براش بگیریم خداتو شکر کن

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖

خیلی خوبه شوهرت والا

ما حساب دودوتامون بشه ۵ تا کم میاریم

من امروز خواستم برم خرید شوهرم کارتشو داد پسش دادم گفتم نه راحت نیستم

چون اگر چیزی اضافه برنیاز بردارم میگه کم میاریم😁

باکارت خودم رفتم وراحت خرید کردم

قبلا یچی خرید وفروش کرده بودم پول داشتم

درسته ولی فعلا سرکار نمیرم وقتی درسم تموم شد شوهرم گفت بچه دار شیم بعد برو سر کار…با اینکه شرای ...

خب در هر صورت مودبانه نیست بنظرم که پول اونو برای خودت پس انداز کنی ولی میتونی ازش بخوای هر دفعه یه طلای کوچیک برات بخره اینجوری هم بدون اطلاعش کاری نکردی هم به هدفت رسیدی

حلالم کنید و خدانگهدار