2777
2789
پسرم ۱۴ماهشه من باردارم ناخاسته بخدا ناخاسته نمیتونم سقط کنم کاش اولش سقط کرده بودم الان ده هفته و سه روزمه من دارم دیوونه میشم من فک میکنم همه مسخرم میکنن فک میکنم نمیتونم از پس دوتا بچه بربیام میترسم مشکل داشته باشه من خیلی حرص استرس کشیدم من نمیتونم ب کانت هاتون نمیدونم چرا نمیشه جواب بده توروخدا ی حرفی برنین اروم بشم من دارم میمیرم

اسی چه خبرته 😳

خیلی جاها خدا کمک میکنه جوری که بعدا به خودت میگی این من بودم اون روزهارا گذروندم! 

من بهت قول میدم سال ۱۴۰۷ خداروشکر میکنی که دوتاشون پشت سرهم شدن واز شر بچه داری راحت شدی. 

میدونم سختی میکشی ولی میگذره وخدا کمکت میکنه

اولا ب سلامتی و دل خوش مبارکت باشه 

این چ حرفیه نعمت خداست ناشکری نکن ب این فکر کن بنده عزیز خدایی خیلی ها ستند برای داشتن ی تار موش حسرت میخورن خدارو خوش نمیاد 

هردو باهم بزرگ میشن حسودی نمیکنن هم بازی داره تنها نیست 

ب اطرافیانت چ ربطی داره ؟ 

هرکیم پرسید بگو خودم خواستم دوس دارم دورم شلوغ باشه 

و خدایی ک ب شدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد سخت نگیر عزیزم بسپر خودتو ب خدا دیگ کاریه ک شده درسته تواین وضع الان درست نیس اینکار مخصوصا اینکه خودتونم میگین از لحاظ روحی از پسشون بر نمیای ولی اینطور نیس ادم صبور میشه الان خودتو با قبل بچه اولت مقایسه کن و الانت ببین چقد فرق کردی خواهر شوهر من ی طوری بود ک شوهرم میگه اصلا فک نمیکردیم حتی بتونه ازدواج کنه الان دوتا بچه داره ادم با شرایط زندگی وفق پیدا میکنه

بچه دوم خیلی راحت تره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

وا چرا اینجوری میکنی؟؟؟؟؟

اختلاف بچهای اول و دومم ۲ ساله

انقد خوبه ک نگوووو 

مسخره چیه؟؟

مگه کسی ک ی بچه دارنو مسخره میکنن؟هرکی یجور سبک زندگیشه

تو رو خدا از همین الان حس نخواستن ب بچه نده

خیلی بزرگش کردی

من الان سومین بچمم ۱ ماه دیگ ب دنیا میاد

انقد خوشحالیم ک نگو کلا با بجهام حال میکنم 

شما خودتون بچه سوم دوست داشتین من ناخواسته باردار شدم سومی رو افسرده و داغونم

تقصیر بچست؟؟ک بهش حس نخواستن بدی؟؟؟

سخت هست خیلی سخته اما اون طفل معصوم چ گناهی کرده؟میشه شرایطو تغییر داد نمیشه؟میشه حال خودتو خوب کنی و با بچهات خوش باشی نمیشه؟

تقصیر بچست؟؟ک بهش حس نخواستن بدی؟؟؟سخت هست خیلی سخته اما اون طفل معصوم چ گناهی کرده؟میشه شرایطو تغیی ...

منم میدونم سهل انگاری از خودم بوده ولی نمیتونم بپذیرم متاسفانه الان دختران هم افسرده شدند