2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم پول مشخصی هر ماه بهم بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 60 پست

شوهر منم گفت نرو سر کار بهت پولشو میدم ، اما کم میده . چطور افزایش بدم ؟! بهش بگم  میخوام جمع کنم بیشتر بده ؟!

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
درسته ولی فعلا سرکار نمیرم وقتی درسم تموم شد شوهرم گفت بچه دار شیم بعد برو سر کار…با اینکه شرای ...

خب موقع خرید بیشتر بکش از کارتش نقدی بردار براخودت پس اندازکن

جاری خواهرم همیشه همینکارو میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عع اها من چون شووور ندارم نمیفهمم اینارو😂😂😂

همونه خیلی صاف و صادقی. بعدا یواش یواش یاد میگیری گرگ بودن و😉😉😅😅😅😅

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

وقتی پول میده پول طلا رو هم بده برات عملا پول دستته شما هرچند من فلسفه اینکه زن کارت و شماره حساب ...

پول طلا نمیده میگه طلا داری هر چند وقت یکبار مناسبتی باشه و وضعش خوب باشه یه تیکه میخره… ولی من دوست دارم مثلا برای دخترم طلای سبک بخرم

خودش باید بدونه و بفهمه،  و اگه نخاد به زور نمیشه و فقط خودت سختی میکشی.  یعنی باید بع زور ازش بگیری که فایده نداره. این بیشتر باید دَرونی شده باشه براشون، فرهنگی که توی خانواده داشتن. 

شوهرِخواهرم از همون روز عقد بهش یه کارت داد و ماهیانه نیریخت براش،  بعد ازدواج هم کلاً حقوقش و مدیریت اقتصادی خونه رو میده خواهرم. 

ولی شوهرِ من هنوز نفهمیده و نمیفهمه هم دیگه.  چون مادرشون هم بنده خدا خیلی مظلوم و بدون خَرج بوده و هیچوقت پدرشون برای مادرش خرجی نکرده و چیزی هم به نامش نزده

بگو مثل اینکه باید برم سرکار ! اگه گفت چرا و .... بگو اگه برم جقوقم خیلی بیشتر از ایناست 

ممنونم ولی

نمیتونم چون خیلی سال گذشته و همچنین شرایط کار ندارم فعلا... 

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
دس رو دلم نزار که خونه اینقد خنگم نمیتونم یه دروغ مصل حتی بگم😑😂

یه مدت تو نی نی سایت بچرخ درست میشی. الان تو همین تاپیک ببین چه راهکارهایی دارن میدن. شیطان یه گوشه نشسته از تعجب دهنش باز مونده😆😆😆😂😂😂😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟