2777
2789

سلام 

پوستم نه چربه نه خشکه 

معمولیه 

دو ماهه زایمان کردم 

شبا همش بیدارم روزا هم در حال کار و بچه 

پوستم خیلی خسته هست 

تازه داره جوش هم میزنه بیشتر روی چونه ام 

یه آبرسان خوب میخواستم بهم معرفی کنین 

و اینکه راهکاری برای شادابی پوستم دارین 

ممنون 

من نیتروژن استفاده میکنم پوستم معمولی متمایل ب خشکه

خیلی راضی ام

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم مشاور پوسته محصولات خوب داره دوس داشتی از اون مشاوره بگیر و بخر من ازش خریدم خوبه 

حالا هرجور خودت صلاح میدونی

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 

سرم ویتامین cروشن کننده صورت و سفت کننده صورت

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

راهی جز روتین پوستی نداری

عزیزم برو داروخانه ژل شستشوی مخصوص پوستت‌ بگیر

تونر لافار،میسلار واتر، کرم آبرسان نیتروژینا مرطوب کننده کلینیک، هفته ای یکبار هم صورتتو اسکراب بزن و بخور گرم بده، اسکراب شکری هیدرودرم بگیر اونکه رنگش ابیه وسطش قهوه ای 

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩
راهی جز روتین پوستی نداری عزیزم برو داروخانه ژل شستشوی مخصوص پوستت‌ بگیر تونر لافار،میسلار واتر، ک ...

ممنون عزیزم حتما میگیرم 

تا حالا اسکراب نکردم 

خودم میتونم انجام بدم ؟!