2777
2789

12 تا 17 ماه قمری ممکنه به‌هم‌ریختگی روحی جسمی بیشتر باشه.  بی‌خوابی های ‌شبانه و پرخاشگری ها تصادفات بهم ریختگیهای روحی و...... بیشتر میشه 

حتی در طبیعت و حیوانات دیده میشه

چون ماه کامله

ماه کامل بر زمین اثرات خاصی داره. 

تحقیقات علمی زیادی در این مورد انجام شده.منابع علنی داره.

نیاز به کم کردن فشار کار و درس داریم 

ریلسکشن و تن ارامی زیاد انجام بدیم

حواسمون باشه زیاد این چند روز سخت نگیریم

منبعش؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من میگم چرا دیشب اصلا نخوابیدم و حال روحی خوبی نداشتم! 

دیشب از ساعت 12 تا 2 خوابیدم و تا خود صبح بیدار موندم 

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرگینه ای مگه

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
چ جالب تا چند روز دیگه هست این‌شرایط؟ تو کشور ما که انگار همه سال ماه کامله همیشه عصبی و بهمریخ ...

دقیقا به خاطر سبک بد زندگی آمار بهم ریختگی روحی و جسمی خیلی بالاست

اهل مطالعه باشید منبع زیاده

شما حدف میزنی باید منبع رو بزاری 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

لطفا خرافات رو رواج ندید

12تا17ماه قمری هیچ فرقی با روزهای دیگه سال نداره

😄😂😀حالمم خیلی خوبه خداروشکر

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
لطفا خرافات رو رواج ندید 12تا17ماه قمری هیچ فرقی با روزهای دیگه سال نداره 😄😂😀حالمم خیلی خوبه خد ...

بنده 5ساله محقق  افسردگی و مشکلات روحی هستم . این مسئله خاص افرادی هست که مشکلات روحی دارن نه  هرکسی

. من ننوشتم صد درصد همه. 

. شما که که نه سنی داری ونه مطالعه ای نه میدونی خرافه  چیه! علم چیه! 

صحبت نکنید بهتره. 

. همیشه باید یه در هرجمعی و  هر صبحتی نخود آشی باشه.

اول حداقل یه سرچی بزن  بعد نظر علمی بده

لطفا خرافات رو رواج ندید 12تا17ماه قمری هیچ فرقی با روزهای دیگه سال نداره 😄😂😀حالمم خیلی خوبه خد ...

این جریان خرافات نیست و کاملا علمیه و به تغییرات چرخش زمین و حرکات ماه مرتبط هست همونطور که ماه روی موج دریا ها و حرکتش اثر گذاره روی زمین هم اثر گذاره تغییرات طبیعت دائما با احوالات انسان مرتبطه منبع این گفته در کتاب های طبی تاریخی معتبر ذکر شده اگر حرفی اولین باره می‌شنوید بجای جبهه گرفتن تحقیق بیشتری کنید

اگر کتب دانشمندان ایرانی قبول ندارید به مقالات انگلیسی منتشر شده در باره این موضوع مراجعه کنید (البته بعید میدونم اهل مطالعه باشید 😏)