2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدرم انجام داد و متاسفانه چند روز بعدش شبکیه اش پاره شد و جراحی خیلیییی سنگینی انجام داد

شبکیه اش نازک بود؟؟من چون نازک بود انجام دادم از روز دهم ب بعد جرقه دیدم باز هر چند دکتر گف عادیه یک ماه کلا میبینی 

میخواستم بپرسم همون بار اول شبکیه جوش خورد یا باز لیزر کردید ک میگی اینجور شده .یعنی بخاطر شدت لیزر اینجور شد؟

شبکیه اش نازک بود؟؟من چون نازک بود انجام دادم از روز دهم ب بعد جرقه دیدم باز هر چند دکتر گف عادیه یک ...

نمیدونم علتش چی بود واقعیتش

لیزر انجام داد بخاطر همون نازک بودنش پیش یکی از بهترین فوق تخصص های قرنیه توی تهران چند روز بعد چشمش جرقه زد 

دکترش گفته بود اگه جرقه زد باید سریع بیای

دیگه رفت پیش متخصص استان خودمون سریع ارجاعش داد به کلینیک چشم پزشکی فارابی تهران هیچ دکتری حاضر نبود جراحیش کنه از بس میگفتن سخته اخرش اورژانسی یکیشون جراحیش کرد و گفته بود ممکن چندین بار نیاز به جراحی باشه ولی همون یبار حواب داده فعلا البته دوماه تمام باید دمر میخوابید و تکون نمیخورد و خیلییی مراقبتهاش سخت بود الانم دستگاه تو چشمشه اصلا نباید چیز سنگین ورداره

حتما جدی بگیر این جرقه زدن رو

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم علتش چی بود واقعیتشلیزر انجام داد بخاطر همون نازک بودنش پیش یکی از بهترین فوق تخصص های قرنیه ...

تو رو خدا .من روزی ک لیزر تموم شد گفت هیچ مراقبتی نداره بعد یک ماه بیا تو این یک ماه جرقه زیاد میبینی نترس 

من تا روز دهم ندیدم بعد روز دهم شوهرم کخ ریخت رابطه مالشی برقرار کرد از اون روز جرقه میبینم گه گاهی .الان شما اینجور میگی من دارم میپوکم از استرس 

تو رو خدا .من روزی ک لیزر تموم شد گفت هیچ مراقبتی نداره بعد یک ماه بیا تو این یک ماه جرقه زیاد میبین ...

نگران نباش عزیزم ولی خب پیش دوتا دکتر برو نرو‌پیش یفنر فقط

چشم اصلا چیزی نیست که الکی بگیریش مخصوصا شما که نازک شده شبکیتون خیلیییی باید مراقب فشار و قندتون باشید

غصه خوردن و استرس و ضربه و‌چیز سنگین خیلییی براتون بد و خدای نکرده باعث میشه‌پاره بشه شبکیه

الانم برو پیش یه دکتر چک کنه چشمت رو

پیش دکتر خودتم برو ان شالله که چیزی نیست

من بابام جرقه زد یکبار چشمش ولی بعدش تا یکی دورز میگفت بیناییم کم شده 

شما شاید حس‌میکنی جرقه بوده و‌حالت مگس پران بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجور که میگی دمر بخوابه فک کنم تو چشم پدر شما روغن عوض کردن ن

اون دیگه بعد از پارگی شبکیه بود که خیلی مراقبت سختی داشت

برا لیزر پیشگیری هیچ مراقبتی نداشت اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش عزیزم ولی خب پیش دوتا دکتر برو نرو‌پیش یفنر فقطچشم اصلا چیزی نیست که الکی بگیریش مخصوصا ش ...

والا دکتر من متخصص شبکیه بود گفت بعد یک ماه بیا چون شبکیه بعد یک ماه جوش میخوره من از اون روز حتی بیرونم نرفتم از خونه

من برا لیزر تا یک هفته طاق باز رو ب بالا میخوابیدم

نه پدر من اومد تهران براش انجام دادن از همونجا مستقیم برگشت شهرمون گفته بود هیچی نیاز نیست‌نمیدونم‌واقعا شاید مال شما و بابام فرق داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40