2777
2789
عنوان

12 تا 17 ماه قمری بهم ریختگیهای روحی بیشتر میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تایپیکم با عنوان  تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه

سلام.من چند روزه خیلی حالم بده .البته درواقع حدود دوساله ولی یه هفته اخیر دوباره افسردگیم اوج گرفته تایپیکتون رو خوندم امیدوارم بتونم عمل کنم خیلی مطالب خوبی بود ولی مشکل من اینکه افسردگیم به خاطر یه سری مشکلات هست که فعلا هم حل نشده مدام دارم اونارو یادآوری میکنم 

[QUOTE=258621504]سلام.من چند روزه خیلی حالم بده .البته درواقع حدود دوساله ولی یه هفته اخیر دوباره افسردگیم اوج گرفته ...[/QUOTE  عزیز خب آدم اگر قوی باشه مشکلات از پا درش نمیارن، منم چون قوی نبودم دچار مشکلات روحی شدم. آدم‌های قوی مشکلات بهشون زور نمیگه،  من هم بدون مشکل  نبودم منتها چون بدنم به صعف رسیده بود کششش رو نداشتم

انشالله جسمو قوی کنید روح هم قوی میشه و از پس هر مشکلی باشه برمی‌آد

[QUOTE=258621504]سلام.من چند روزه خیلی حالم بده .البته درواقع حدود دوساله ولی یه هفته اخیر دوباره اف ...

امیدوارم.الان میخوام به توصیه تون چندتا بادوم بخورم و برم پیاده روی.چندروز همش اشک میریزم انرژیم صفره حال حرف زدن هم ندارم شوهرم میگه حرف بزن بگو چی شده حال حرف زدن ندارم

من فکر میکنم اینکه  توصیه شده در 13 14 15  ماه قمری روزه بگیرید و کلا کم کردن کار مشغله توصیه شده

به خاطر سلامت و بهداشت روان خودمون هست. 

حتی روزه نگیریم فقط خوراک کم کنیم تا بدن در آرامش بیشتری قرار بگیره

و همینطور مشغله‌های سنگین رو حذف کنیم بهتره 

امیدوارم.الان میخوام به توصیه تون چندتا بادوم بخورم و برم پیاده روی.چندروز همش اشک میریزم انرژیم صفر ...

واسه غم و گریه از روغن زیتون کمک بگیر عالیه. هر موقع غمگینی یکی دو قاشق بخور.

دقیقا الان و این روزا حالم افتضاحه و دنبال بهانه و گریه کردن هستم ، الانم از فکر افسردگی و.... پناه اوردم ب اینترنت دنبال دلیلو راهکار که رسیدم به تاپیک افسردگی شما ، زدم روی پروفایلو این تاپیکتونو دیدم ، جالبه من ربطش میدادم به روزهای قبلپریودم پس ممکنه از اینروزهای ماه قمری باشه!!!